Mondly Selinaymurat Allah sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah ben tehlikesi olmayan gebelik için demiştim senin durumun tabi ki çok farklı Allah yardımcın olsun
Selinaymurat Mondly sağolun teşekkür ederim inşallah yani bakalım artık biraz panik doluyum ve aslında biraz da korku felan da var da kendimi yinede sakin tutmaya çalışıyorum
Selinaymurat Tugceonur aaa aramızda tam bir hafta var ne güzel sizin benden bir hafta önce doğumunuz ben üç haftadır gitmedim de bebeğiniz aceba kaç kilo ve boyu kaç sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Asenadgdvrn80 ne güzel 2 aydan az kalmış sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Ipek0z 2 aydan azalmış heyecanlı zamanlara geçilmiş iyice herhalde darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Safiyenur_kaplan Selinaymurat o bel ağrılarım hiç bitmiyor gece uyku haram oldu valla 38 gün kaldı kavuşucaz oğluşumla inşallah
Selinaymurat Safiyenur_kaplan inşallah sabredin dayanın son ay neredeyse Rabbim güç kuvvet versin şifa versin yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat KSamira sonn ayyy yaa çok iyiymiş son hazırlıklar felan zamanı herhalde darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Nrcnnnnn Tugceonur AA ben başka bir posta sizi görmüştüm 1700 yazmıştınız kararsızı değiştiriniz sanırım 🤷♀️
Selinaymurat Tugceonur ay maşallah büyüsün sağlıklıca inşallah benimki de gidince öyle olur bakalım 31.hafta da kontrolüm var benimde
Safiyenur_kaplan Selinaymurat amin canım inşallah bütün gebiş anneler de ve bende dahil olmak üzere rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌺