Mujdeavsar_777 Selinaymurat amin inşallah hepimiz de sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🐣💙
Selinaymurat Zisanmery ayy son ay çok sevindim ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat BugleminAnnesi97 Amin inşallah sağolun teşekkür ederim güzel dualarınız ve düşünceleriniz için inşallah geçer yani artık daha doğrusu hazırlıklarla uğraşmaktan geçiyor gibi inşallah bütün hamilelere de kolay Bi avazda doğum nasip etsin inşallah
Selinaymurat Mrymeral geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Berna35 Reyyhan benim de 6 gün ama gelmeyecek gibi hissediyorum 🙄 sadece alt tarafım da ağrı var o kadar
Reyyhan Berna35 38+1 ik suan sezeryan olacağım için gunu belli son 3 ama normal olsaydi gelmez di cunku cok rahat g9runuyor dedi dr
Selinaymurat Dilekanne ayy ne güzel son bir ay darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de