Selinaymurat Merinosunannesii çift rakamlara düşmeye ne kalmış sonrası Allahın izniyle çabuk geçer hazırlıklardan felan sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Nuray23 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin öyle bu zamanlarda ağrılar başlıyor artık sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Esra_80_ olsun inşallah tez zamanda geçer vakit sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Bursii Selinaymurat 76 ama geçmiyor sanki 😔Allah hepimizin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin yavrularımızı
Selinaymurat Bursii ne güzel aramızda üç beş gün var sizinle aslında geçiyor da bize öyle geliyor heyecandan inşallah geçer sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat WmonallissA çift rakamlara düşülmüş ne güzel inşallah tez zamanda geçer sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Birmelekannesi27 Selinaymurat Amin insallah Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Darisi Size Insallah ♥️ Bu son zamanlar en zor zamanlarmis simdiden firsat buldukca bol bol dinlenin uyuyun tavsiyem
Selinaymurat Birmelekannesi27 sağolun teşekkür ederim inşallah denerim dinlenmeye çalışıyorum ama pek uykuyla aram yok gibi de
Selinaymurat yenianne140920 ayy çok sevindim ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Birminiginannesi neredeyse yakın zamandayız ne güzel maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğiniz de
Yagmuraksu Selinaymurat amin inşallah teşekkür ederim az kaldı valla rabbim bütün annelere güç kuvvet versin inşallah
Edanurgrkn Selinaymurat Selinaymurat benimde 91 ama son 1 haftadır dediğn gibi kasık ağrılarım baya var oturup kalkarken cok zorlanıyorum 🤦🏼♀️ Şimdiden böyleyse ne olucak bakalım 🙏🏼
Selinaymurat Edanurgrkn vallaha Allah yardımcınız olsun zor oluyor evet Rabbim şifanızı versin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de