Merhaba sevgili happymom anneleri😍
18.01.2021′de kontrole diye gittik hastaneye.Tabi kızımın o gün geleceğinden habersiz hastane çıkışı planlarım vardı, ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı 😁😀Minik pamuğumun daha fazla beklemeye niyeti yoktu.Sabah 8′de eşimle evden çıktık.Bir baktık hunharca kar yağıyor.Günlerdir yağıp eriyen kar o gün tutmuştu.Kardan dolayı trafiğe takılıp randevumuza geç kaldık.Hatta yolda eşime inşallah kızımın doğması trafik saatlerine denk gelmezde hastaneye rahat gideriz diye serzenişte bulundum😀 Her neyse sonuç olarak hastaneye vardık ilk nst’ye girdim.Sancılarım çıktı ama ben hiç hissetmedim.Sadece kasılmalarım vardı onuda son haftalarda normal dendiği için doğuma yormadım.Doktorum sancıları görünce alttan muayene etti ve 3-4 cm açıklık var hemen yatış yapıyoruz dedi.Ben tabi şok😳😀O an heyecan korku endişe hepsi bir aradaydı.Hemen yakınlarınıza haber verdik.Hastaneye yakın oturan bir arkadaşım yanıma geldi,o sırada eşimde eve valizi almaya gitti.10.30′da yatışım yapıldı.Ardından lavman ve suyum patlatıldı.Suni sancı verildi.İlk hafif hafif vursada sancılar, sonradan şiddeti arttı.O an insana hiç geçmeyecek gibi gelse de Rabbim gerçekten o sabrı veriyor.Tam açıklığa ulaşıp kızımda kanala girince ıkınma hissiyle koşturarak doğumhaneye alındım.Fazlasıyla ıkındım ama kemiğim dar olduğu için çok yeterli olmadı.Hemşirenin desteğiyle 3-4 ıkınma sonunda 14:45 de kızımı kucağıma aldım.Ve inanın burda yazılanlar gibi o an bütün ağrılarım geçti sanki.Kızım bana öyle güzel baktı ki hiçbir şey umrumda değildi.Kesi yada dikiş olursa canım çok yanar diyordum fakat dikişlerin hiçbirini hissetmedim.4 tane dikişim var.Doğum sonrası dikişlerden dolayı oturup kalkmakta zorlanıyorum biraz, asla dayanılamayacak gibi değil.Siz siz olun kendinizi hamileyken hiç strese sokmayın kendinize ve bebeğinize güvenin gerisi hallolur.Rabbim burda bekleyen herkese güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 💞🥰