Bdp Lylts saf, . 2. iyi yürekli, temiz kimse. 3. kur’anî ıstılahta, allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul 4.En halis, daha temiz. 5.Temiz yürekli, iyi ahlaklı, iyi niyetli 🙏🏻
bebissveannesi Bir oğlum var adı Atahan 😊 şimdi çok yeni gebeyim erkek olursa Can kız olursa Vera düyünüyoruz 😌
BugleminAnnesi97 Mdnyldz isim çok güzel görünüyor . Ahlasın anlamınada baktım çok iyi bir anlamı varmış. Ama affınıza sığınarak soruyorum. Ahlas diye okuduğumda ilk aklıma gelen ahlaz kelimesi oldu. Eşimin memleketi tarafında çok kullanılıyor çünkü. Ahlazın anlamıda sağır dilsiz engelli gibi olan demek. Bu kelimeyi bilenler belki ilerde isimiyle dalga geçerler mi diye düşünmedim değil. Yanlış anlamayın lütfen çok benzediği için sormak istedim
Mdnyldz BugleminAnnesi97 teşekkürler lakin söylediğiniz ikinci kelime ahlaz değil AHRAZ olarak geçiyor kelime olarak . ben pek çağrışım yapamadım Ahlas ve Ahraz ile dalga geçilebilirliği olacağını sanmıyorum.o yüzden 𝐀𝐡𝐥𝐚𝐬’ı gerçek anlamı ile niyet ederek evladımıza 𝐀𝐡𝐥𝐚𝐬 𝐄𝐦𝐫𝐞 ismini koymakta bi sakınca görmedik yinede fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler🤗