yasmnydn Seaaa 33+0 2400 bugün kontrolümüz vardı 1 hafta önde gidiyor şekerden dolayı ama sıkıntı olmadığını söyledi doktor
B-P-R pptya01 maşallah 🥰 ne yiyorsunuz mesela Özelikle düzenli yediğiniz şeyler Varmı Yoksa Önünüze geleni Yiyormusunuz
pptya01 B-P-R ne bulsam 😂 ama kızımda zayıf demişti doktor meyve ve köfte ye demişti yiyince toparlamıştı. Meyve çok yiyorum özellikle akşam yiyorum keşke yemesem. Zaten doğunca toparlıyo bebek kilo bana kalıyor
Seaaa Maşallah kizlar hepsine bugün kontrolüm vardı 33+1 2430 çıktı doktorum dikkat etmemi istedi onun için anormallik varmı diye sorayım dedim
Seaaa yasmnydn şükür ozamn bnm şekerim yok ama kilo alımına dikkat et diyijce sasrdim sebze ağırlıklı beslen dedi
yasmnydn Seaaa her doktorun yorumu bir olmuyor ya mesela benim 28.haftada 1200 gramdı bebek arkadaşın da aynıydı onun doktoru kızmıştı kilosu çok diye ama benim doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti kilosunun
Mcakir Seaaa 32 de 2400 cıktı. Genetik bizde ama babam 5,5 kg felan doğmuş misal. Şekerde çıkmadığı için doktor önemsemedi .