annebali12 Ftm_17 seni gördüğüme çok sevindim kuzum bende elbistandayım. Maraşa detaylıya gidecem. Ne yaptın sen gittin mi gittiysen hangisine gittin. Yoksa daha araştırıyormusun ?
Ftm_17 annebali12 öyle miiii bende sevindim henüz gitmedim 16 şubatta gitçez inşallahhh siz gittiniz mi burda hangi doktora gidiyorsunuz
annebali12 Ftm_17 yok ben daha 16 haftamdayım şimdiden başladım araştırmaya megaparkı aradım randevu için gelmeden bi kaç gün önce arayın istediğiniz güne ayarlarız dediler bekliyorum. Yaşam hastanesi nalan hanıma gidiyorum
Ftm_17 annebali12 hala karar veremedim ya 🤦🏻♀️ Bende yaşamda Nalan hanıma gidiyorum Emin’im karşılaşmışızdır yada karşılaşırız ☺️😂
annebali12 Ftm_17 karşılaşmışızdır aynen maskeden tanıdıklarımı bile tanıyamıyorum 😄Heralde megaparka direk detaylıya gidecem 150 liraymış bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Ftm_17 annebali12 buluşan aşıklar gibi karanfil falan takıyomuşum 😂😂 magaparkıda duydum onuda düşünüyorum evet
Leylaalin Mega parkta Semih Yancar a gidiyorum gayet iyi bir doktor ilgili detaylı utrasyona 25 TL verdik iyi şekilde bakıldı 2 Li teste sorun çıkmamışsa sonuçlar iyiyse detaylıda iyi olur
Ftm_17 Leylaalin iki test yaptırmadım ya 🙄 bağlantılı diyorsun yani ne bilim üzülmek istemedim galiba iki test yaptırıpta ilk bebeğim çokta bilgili değilim açıkcası🤦🏻♀️
Kahramankentli Leylaalin benim de takibim Semih yancar da ama doğum için henüz konuşmadık normal doğum istiyorum
Leylaalin Ftm_17 Benimde ilk bebeğim ama önce ikili test yapıyor sonraki randevuda detaylı istiyor benim doktorum öyle yaptı herkesin çalışma terzi farklı olabilir ☺️