Minanin_Annesi deletedmom24 Ben de e bebekten aldım bi kaktuslu bi yıldızlı olan. Lcw 'dan da aldım ama o kadar beğenmedim yikaninca küçüldü çekti e bebekdekiler öyle değildi daha iyi kalitesi
HicranKzn deletedmom24 canım en güzeli toptancıdan almak ben 2 mtr 30 liraya aldım. Bir battaniye 2 omuz bezi 2 ağız bezi yaptırdım kenarları biyeli hem gönlüme göre oldu hemde muhteşem. Çünkü kimsede yok🤗🤗🤗🤗
deletedmom24 HicranKzn evet benimde aklıma gelmişti o annem iyi terzidir biye dantel işleme herşey yapar aslında kenarına. Birkaç tane de öyle ayarlamak lazım kundak ve nevresim takımı için kumaş kestiricektim zaten onu da aradan çıkartayım. Daha minder yüzü el yapımı yorgan falan da dikicek annem liste vereyim bari eline 😂
HicranKzn deletedmom24 aynen aynen 1 mtr yaptırdım ben battaniyeyi kocaman oldu biye o kadar güzel bi hava veriyor ki🤗 hiç gerek yok avm dekiler hem çok küçük hem cekiypr. Ben yaptırmadan önce yıkadım öyle yaptırdım. 🌸🤗
Findikurdu Bende aliexpress den aldim muslin ortuleri, boylari buyuk 1.10 1.10 falandi galiba ve inceligi vs de cok iyi fiyatlari 25, 30 tl arasi degisiyo cesitte cok fazla muhakkak bakin derimm😍
Anneadayi13 deletedmom24 lcw dekilerin boyutu çok küçük ama ikililer 65×65 tekli 85×85 bana küçük geldi kullanışlı olur mu ki acababaktniz mi acip nasil ben e bebekten aldım büyük baya kullanışlı o