Merhaba arkadaşlar,
38+1 doğdu 21.01.2021 tarihinde dünyaya gelen Alen Renasım 😍bunu hastane odamdan yazıyorum benim gibi olanların moralleri bozulmasın panik yapmasınlar diye ben kan verince bayılanan insanlardanım hatta hamileliğim basından bu yana nasıl doğuracam diye hamileliğime odaklanmadan sürekli aglayan biriydim 😅😅 oğlum beni hamilelik boyunca hiç yormadı ne kusma ne bulantı nede başka birşey sadece bel agrım vardı oda normaldir🤗 sabah 10 da doğumum gercekleşti odama gectim agrım ve dikişlerimde hafif yanmalar vardı sağolsun agrı kesici yaptılar gecti biraz ilk kalkıp yürümek gercekten zor ama asla dayanılmaz değil ilk kalktıgımda tansiyonm düştü biraz hemen oturdum oda hiç bişey yemediğim için direncim düşüktü oturdum corba ve hoşaf içtim agrı kesici yaptılar kalktım suan gayet iyiyim yürüyorum merdiven inip çıkıyorum sadece bebeğim biraz su yutmus anne karnında o yüzden oksijen veriyorlar dua edin yarın inşallah beraber taburcu oluruz oğlumla sormak istedikleriniz varsa sorularınızı bekliyorum 🤗