mmavi Sacına kalici sac modeli yaptiran var midir? Brezilya fonu, perma veya afrika orgusu gibi? Hem bir kac ay sac bas yapma olayi olmaz hemde rahat olabilir. Tecrubeniz varsa yazar misiniz?
Bsmlh mmavi ben Pemra yaptırıp gebe kaldım denk geldi 😁😁😆 ama iyiki çünkü nerden baksan 1 sene fazla dayanıyor unutmazsam bakım kremını kıvır kıvır yapıcam ama doğuma yakın kırpik istiyorum bende🥰
NefesDeniz mmavi Bende perma çok istiyorum. Ama ancak doğumdan sonra çünkü baya ilaçlı kalıyor saçınız filan işlemi uzun kesin bebekler için zararlıdır doktorlarımız önermez😊
mmavi Bsmlh yaaa peki uyaninca falan napiyosunuz sekillendirici vs mi? Dustan sonea falan kullanisli mi? Birde saci kisaltiyor mu yani cekiyordur degil mi?
Bsmlh mmavi çok cekmıyor canım otacı marka saç sekıllendıcı duştan sonra sürüyorum bide bakım suyum var sabah kalkınca aynı kalkıyor hıc sorun yaşamıyorsun bu kaçıncı yaptırısım çok memnunum yaptırırsan bir ince bir kalın sardır çok dayanıyor
NefesDeniz Busra9290 Benim birkaç arkadaşı yaptırmıştı. Artık kullanılan ilaçlar farklı ve permanın etkisi geçtiğinde saçlarında hiçbir yıpranma olmamıştı. Bende çok istiyorum doğumdan sonra yaptırcam sanırsam😬
mmavi NefesDeniz yaa hic boyle dusunmemistim gercekten daha basit bir islem gibi gelmisti lohusaliktan sonra belki😅
Bsmlh mmavi kesınlıkle tek yapmanız gereken banyo sonrası alışkanlık otacı öneriyorum 3.derecesi onu sürmek birde yuvarlak dikenlı saç kudurtma ucu hepsı bu🥰
Bsmlh mmavi ana yapılırken bebekle zor olabılır öyle bır kokusu var ben en son yaptırdığımda maske üstüne kolonyalı mendil tuttum 😁