Prs06 11+1 mide yanmalarım da benimde çok fazla önceki gebeliğimden kalma mide rahatsızlıklarım ara ara oluyordu ama hamilelikte mide yanmalarım git gide çoğaldı ben en iyi çözümü salatalık ve elma yiyerek buldum ilaç kullanmadan rahatlıyorum belki size de faydası olur
Nur1806 İlk haftalarda hem bulantı hem mide yanması beni maf etmişti. Gaviscon doule action yazdı doktorum çok iyi geldi. 18+6 yız Hala arada mide yanmam oldukça kullanıyorum çok memnunum. Doğal çözüm olarakta ayva çok iyi gelmişti bana. Hem bulantımı hafifletip hemde mide yanmamı ekşimemi kesmişti 🌸
sedardahuseyin Ay kızlar BN 32 haftalığım hiç midem ne bulandı ne yandı ya allah yardımcınız olsun valla
1sema 16 haftalık ikizlere hamileyim. Bu günlerde çok fazla yaşıyorum malesef çok zorluyor beni ekşimeler yanmalar cayır cayır . Ilık süt ve maden suyuyla dindirmeye çalışıyorum..
NefesDeniz 1sema Bende 25 haftalık ikiz bebeklerimize hamileyim..dün sabahı sabah ettim desem yeridir mide yanmasından çok kötüydü oturup ağlayacaktım artık🥺 Rennie tablet vermişti doktorum ama asla fayda etmedi dün gece haftaya kontrolüm var umarım başka birşey verir..ayvayı duydum çokça denicem bende
ozlemzkn Buslee Rennie ile ben de kendime geldim biraz. En azından kusmayı engelledi. Bir de Zofer yazdı doktorum
Sevvals23 Buuuuss aaa bilmiyordum ama hamileliğin en başından beri süt içtim şu 2 aydır doktor bıraktırdı ve valla bıkmıştım iyi oldu 🙈😂
Gizemisra HappyMom altı ayımın içindeyim migdem çok yanıyor ılık süt içiyorum ama o da işe yaramıyor 😔
gozde_oncesaglik Kizlar soğuk süt yudum yudum için zaten direk kesiyo yanmayın ben geceden yatağımın basucuna koyuyorum arada mide yanması başlayınca hemen 1 2 yudum icuorum sonra rahatım. Kesin çözüm bende soğuk süt oldu
Tugba1421 Benimde çok arttı bu sıralar akşam yemeğinde resmen oturup ağladım yesem yaniyo yemesem yine yaniyo rennie bile fayda etmez oldu bütün gece mide yanmasından uyuyamadim daha 28+6 yım 11 hafta daha ne yapacağım bilmiyorum
Esracnrr27 Hamileliğimde beni en zorlayan şey midem oldu ilk 5 ay hep kusma ile geçti şimdi 30.hafta inanılmaz mide yanmaları. Gebeliğimin başından beri de lansor gaviscon pirilam kullanıyorum ama ona rağmen böyle
Hahaha Doktorum lansor yazdı, sabahları aç karna yutuluyor, dünyanın en iyi mide ilacı olabilir, yeniden hayata tutundum sayesinde.
gullcannn HappyMom 18 haftalık hamileyim doktorum gaviscon adında şurup verdi. Onu kullandığımdan beri azalma oldu.
AycanAycan19 gullcannn bisey sorabilirmiyim mideden mi kaynakli o bilmiyorum ama bogazimda bi yanma oluyoki nasillll kayniyo redmen bogazimmm oylemi oluyooo cok kotu bisey bu ya ne yapcami bilmiyorum sogik biseyler iciyorum yanmaya baslayinca
gullcannn AycanAycan19 Aynen bu şikayetleri yaşadım uyuyamiyorum resmen. Şurup kurtaricim oldu normal hayatima döndüm. Hiç-bir zararida yok hamilelerde kullanimi yaziyor zaten icinde doktorunuzda anlatır ben kahvalti ve yemeklerden sonra içiyorum hem yanma hemde gaz sıkıntım kalmadi
Dukuko HappyMom Bana da renin duo verdi ama ben mümkün olduğunca içmiyorum muz yiyorum rahatlatıyor soda içiyorum dayanamıcak gibi olursam renin içiyorum çok da aşırı rahatlatıyor diyemem neticede ilaç içmeyi çok da doğru bulmuyorum parol da aynı şekilde çok zor durumda kalmadığım sürece ilaç içmiyorum doğal yiyeceklerle geçirmeye çalışıyorum.