Gizemburak35 Srcozlm17 suan covide yakalandik yarin tetonoz asimiz vardi ama atlatinca insallah 😔 benim ilk gebeligim sadece bebegimi tam hissedemedim.. onun endisesi ve kuruntusu var. Bide ara ara kasigimda agrilar oldu. Buyume kaynakli dedi doktorum
Sehertsn Srcozlm17 benim pek şikayetim yok 21. Haftada. Aşımızı olduk kolum acıyo biraz. Bebek artik tekmeliyo 🤣 onun dışında rahat geciyo bu haftalar.
Eceee7 Srcozlm17 cok şükür bir sıkıntımız yok kızım cok hareketlendi gece gündüz kıpır kıpır hissettikce heyecandan uyuyamiyrm 😃
plakayerli Henüz tekme diyebilecek kadar net bir şey hissedemedm ama hiçbi şey olmasa bile karnımda bişeyler oluyo 😁
Asya12 Srcozlm17 yorulup uzanınca tekrar kalkmaya çalıştığım da kemiklerim çok agrıyor onun dışında sorun yok
Gizemburak35 61anne bende temasliydim daha sonra grip olur gibi sesim gitti eklemlerim agridi ve son olarak koku da alamayinca test yaptirdim. Maalesef pozitif cikti
61anne Gizemburak35 bende dün vücut ağrısı baş ağrısı ile geceyi ağrılarla zor geçirdim kaç gün sürdü senin
Srcozlm17 Çok geçmiş olsun kızlar bende tansıyon düşüklügü var 9 5 8 4 e kadar iniyor ve başım dönüyor
Tubi55 Srcozlm17 aynı bendde bu hafta tansiyondüşüklüğü basladı tuzlu da tüketiyorum ama neden bilemiyorm
Zahire38 Srcozlm17 21 haftalik olduk çok şükür ayakta çok kalırsak bel agrisi oluyor hareketlerimizi hissediyoruz çok şükür 🤲🤲
Gizemburak35 61anne 4 5 gun surdu 7. Gunumde test yaptirdim pozutif cikti insallah biran once atlatiriz