HamileKadin Kizlar🥰 22+5 gunluk hamileyim. Sizce bebegin alisverisine tam anlamiyla kacinci haftada baslamam gerekir? Siz kacinci haftada herseyi hazir ettiniz. Tavsiye ve oneriler bekliyorum❤️❤️
dugmeninannesiii HamileKadin canım bende tam 22+5im 😃 şuanda düşünmüyorum açıkcası 28 olduktan sonra alışveriş düşünüyorum ben.
ssnnmmm HamileKadin eğer hepsini toplu alıp sıkışmak istemiyorum derseniz hem kız hem erkek için gerekli şeylerden başlayabilirsiniz tırnak makası seti emzirme yastığı ateş ölçer altaçma örtüsü gibi ama aceleniz yoksa şubatı bekleyin derim e bebekte büyük indirim olacak diyorlar
Ebruakcetin HamileKadin ben 12 haftalık ilk cinsiyetini öğrenince bir takım almıştım 18 den sonrada tek tük aldım aklıma estikçe ama toplu alırım derseniz maddi olarak zorluk olmayacaksa 30 da da alabilirsiniz bence🤗
Tahaninannesii HamileKadin 33. Haftada yıkayıp ütüleme işlerini bitirmiştim. Havalar soğuk kurumaları uzun sürüyor bence son zamanlar iş yaparken zor geliyor bir de insana. Alışverişi de ona göre düşünün bence çok gel kalmamakta lazım🤷🏻♀️
archmom HamileKadin bende 22. Haftamdayım canım ilerleyen haftalarda ne durumda olurum bilemediğim için indirimleri takip ederek belirlediğim ürünleri aldım kısmen . Araba , beşik , giyisi biraz , biberon aldım .
minnie123 HamileKadin 24. 25. Haftada başlasanız ideal olur size tavsiyem mağaza indirimlerini takip edin. Her hafta birşeyler alabilirsiniz hem daha rahat olur hem bütçeye zarar vermez 👍
NefesDeniz HamileKadin Ben 20.haftamda ufaktan başlamıştım. Şimdi 25.haftadayım baya yol katettim 😀 ikiz bebeklerimize hamileyim ağırlaşınca yapamam zorlanırım diye düşünüp kimini online aldım kimini gidip aldım. Şimdilerde birkaç parça bakım ürünleri küvet seti vs kaldı birde bebek arabası pusetleri kaldı. İnşallah onlarıda haftaya halledicez🥰
Mihriban_6161 HamileKadin bence şimdiden basla ileriki zamanlarda zorlanırsın ben başladım sadece kıyafetleri kaldı onlarıda az az almaya başladım 😊😊
Cigdema Bende 23. Haftadayim birkaç şey hariç herşeyi aldim 😂 indirim kovaladim bulduğum an aldım. İlerde neyle karşılacagini bilmiyor insan, o yüzden şansa bırakma derim :)
Swlatmn HamileKadin canım ben bugün tam 23 oluyorum ve heerşeyim bitti herşeyini aldım bir tek odası kaldı onuda gidip gelecek hafta ikeadan alıp getiricem ben biraz sabırsızımdır 😂