Sibeelkrc Merhaba, Kısa çalışma ödeneğinden yararlananlar doğum parası almaya hak kazanıyor mu ? Bilgisi olan var mı ?😇
Ecekorall Ben kçö deyim, 32 de çalışabilir aldım. 37de çalışamaz alıp doğum iznini bu şekilde kullanacağım, şirketten danışmanımıza sordum bu şekilde yapbilceğimi söyledi
Tgbcyln Ecekorall bende o şekilde yaptım martta doğumum var bakalım şubat ayında alabilcekmiyim bende merakla bekliyorum
hilal-a Sibeelkrc teşekkür ederim benim gözükmüyor giriyorum 2021 gözükmüyor neden öyle oldu bilemedim
Sibeelkrc Benim Doğum Ağustos ta allah nasip ederse 🤲🏻 Sanki önceden en az üç ay sigortalı çalışma şartı vardı diye biliyorm. Şimdi biz kısa çalışmadan faydalanıyoruz ileride ne olur devam mı ederiz biter mi bilmiyorm tabi şartlar ne gösterecek o da belli değil. Eğer faydalanamıyorsak kısa çalışmayı iptal ettirip sigorta yaptıracaktım. O yüzden araştırıyorum
Sinemooo Bir sure ( 7 ay) kçö alarak çalıştım sonrada ucretsiz izne cikardi isverenim beni adi pislik 😊 170 i aradim sordum bu durum olaganustu bi durum oldugu icin bizi etkilemedigini soyledi yani en son ne kadar maas aldiysak onun uzerinden qlacagimizi soyledi yani kçö etkilemiyor