Semahmet18 Kızlar 2 hafta önce erken doğum yaptım 31 haftalıktım şuan bebeğim küvözde ve bugün hastaneye görmeye gittim doktor enfeksiyon kaptığını şuan antibiyotik verdiğini söyledi sizlerden dua istiyorum ve bu durumu yaşayan varmı benim gibi erken doğum yapan bebeği küvözde olan yada daha önce bu durumu yaşadıysa bebeği iyileştimi ne kadar kaldı küvözde?
ecembugra53 Semahmet18 canım cok cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte kucağına al yavrunu 🤲🏻🤲🏻 Korkma iyileşecek Rabbimin izniyle hiç biley olmaz sem dua et boş bol oku dua korkma Rabbime güven iyikelen cok bebek vR akrabalarım da bile vardı hepsi iyileşti etrafındakiler arkadasım bile vardı canm
Ikizdeniz Semahmet18 bendw 32 haftalik dogumnyaptim canm enfeksiyon kapmadilar cok şükür ama o antibiyotik bitince iyi olur merak etme
Mucizeeemmmmmm Semahmet18 çokçookkk geçmiş olsun canım benim umarım atlatır en kısa zamanda bebeğin 🙏 en kısa zamanda kavuşursunuz inşallaahhh🙏❤️❤️❤️
Aryam-15-15 Semahmet18 korkma cnm haftasi iyi maşllah ins sagikla kucagina alrsin biran once kuvzden cikar kucagina alrsin bnimde erkn dogum korkum var bnada dua edermisin cnm🙏🙏🤲
Ikizdeniz Semahmet18 ikizlerdi canm birisi 18 digeri 32 gun kaldi kuvezde birisi pek solunum almadi emme reflekside iyiydi ama digeri oyle degildi mama yerken sikinti oluyordu iyice düzelince cikti şükür
Semahmet18 Ikizdeniz anladım canım Rabbim sana bağışlasın ikisinide darısıda bana bi an önce çıkar yavrum🤲🏻❤️
Ikizdeniz Semahmet18 gec cevap veriyorum canm kusura bakma fazla giremiyorum kilolari 1550 1690 di dogduklarinda
Ozlem9185 Semahmet18 bende üç hafta önce aynı 31 haftalık doğum yaptım şuan küvezde sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu
Semahmet18 Ozlem9185 yaa bide çevremden öyle duyuyorum 2 kiloya yakın oldumu çıkarırlar diyorlar tabi bi sağlık sorunu yoksa doğrumu bilmiyorum
Ozlem9185 Semahmet18 bende öyle duydum inşallah öyledir ama biZim ki ağızdan değil burundan bir hortumla besleniyor doktor ağızdan beslenmek için küçük dedi ne zaman ağızdan beslenme başlarsa verirler diye düşünüyorum bir de ilk başta ortalama 6 hafta kalacak dedi bize size böyle şey söylendi mi
Selenbale13 Semahmet18 canım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu varmiydi ondanda kaynaklı olabilir Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah moralinizi sakin bozmayin
Semahmet18 Selenbale13 çok sık wcye çıkardım bunun için tahlil verdim ama enfeksiyon çıkmamıştı canım
demir_dilek Semahmet18 Çok geçmiş olsun. 1 ay önce doğum yaptım 35 haftalık, bebeğim 10 gün kuvezde kaldı, çok şükür iyiyiz şimdi. Orada çok iyi bakılıyor, kısa zamanda alacaksın kucağına üzme kendini lütfen.
Susaminannesiii demir_dilek merhaba kşlosu ne kadardı bebeginizin? Benimde tam 35 te alıncak bebegşm ama preeklampsiden dolayı gelişim geriliği var. 32 ile uyumlu. Hatta daha kücük