Bgmaybke ikiiPrensensAnnesi 2020 için fiyat 4000 TL ydi ama 2021 için henüz sormadım muhtemelen 4500 olur
Ttugceeli ikiiPrensensAnnesi bizim içinde zor olucak ama geç kavuştuğumuz için gözümüze gelmiyor. İnşallah istediğiniz gibi her şey gönlünüzce olur ☺️
Kediannesi123 Ttugceeli uğurlu gelmiş size ☘️ Bende Ebru tarıma detaylı için gidicem Allah nasip ederse
ikiiPrensensAnnesi Nurten13 bu sene cok fırlamış sanki fiyatlar iki üç sene önce okadar pahalı deildi
Nurten13 ikiiPrensensAnnesi evet ben 5aydır gidiyorum iki kere zam geldi ondan değişmeyi düşünüyorum doktorumu
ikiiPrensensAnnesi Nurten13 biliyolar gebelikte insan mecbur dolandırıcılık yapıyolar resmen vijdan yok ya normal maaşa bukadar zam gelmiyo yılda bikere oda bi iki kurus yukseliyo acıma yok insanlarda 😒
Nurten13 ikiiPrensensAnnesi kesinlikle öyle devlet hastanesinde sıra bulamıyorsun bulsan bile doktor düzgün ilgilenmiyor Allah yardımcımız olsun
ikiiPrensensAnnesi Nurten13 bnm ilkinde cok güzel ilgilenmişlerdi ikincisinde canlı dikiş yapmışlardı 😬😬
Sibella33 Dorukunannesifatma Dorukunannesifatma teşekkür ediyorum bende sultam hanımı duydum ona gitmeyi düşünüyorum