ikiiPrensensAnnesi Daha erken belki ama şimdiden aramak istedim kafama yatsın diye 🥰özelde doğum yapmak istiyorum bunda ve şimdiden kafama yatacak ilgili doktor bulup doğuma kadar ona gitmek istiyorum aslında moderne gdiyorm ve gayet iyi doktorum ama orda doğum yapılmıyormuş söylüyorlar bide bn bayan doktorun yanında doğum yapmak istiyorum🙄mersinde özelde doğum yapıp memnun kaldınız hastane olanlar paylasabilir misinz arkadaşlar 🙏🙏🥰
MomD ikiiPrensensAnnesi Mersin’de değilim ama instagramdan takip ettiğim bir doktor var Nejla Gültekin diye isterseniz bir bakın iyi bir doktor gibi verdiği bilgiler öyle en azından
Kbra3344 ikiiPrensensAnnesi Orta doguda Aysun savaş efesoy var çok memnunum kendisinden intagram da var istersen Bi bak benimde martta dogum orada yapmayı düşünüyorum ☺️☺️
Nurten13 ikiiPrensensAnnesi bende Medical park ceren ata Dinçer’e gidiyorum çok memnunum tahlillerimi sağlık ocağında yapabiliyorm maddi olarak daha iyi oluyor benim için ☺️
Kbra3344 ikiiPrensensAnnesi Doguma yakın konuşuruz demişti doktor Daha bende konuşmadım canım muayane ye gittigim zaman soracagım bende merak ediyorum ☺️
Dorukunannesifatma Uygun fıyatlı dusunuyorsan forum yaşam da sultan hanım var muayene 100 lira cıvarı , sezeryanda 1500 cıvarı arkadaşım onda doğurdu memnundu… ben medıcalpark Aysenur Kaya dayım çok memnunum muayene 215 kira sezeryan 4500
ikiiPrensensAnnesi Dorukunannesifatma cnm sultan hanımı bende düşünüyorum da bakım ama bn normal düşünüyorum
Dorukunannesifatma ikiiPrensensAnnesi arkadaşım sezeryan ıstedı o yüzden yaptım , her doktor normal ve sezeryan yapar zaten :)
Kediannesi123 ikiiPrensensAnnesi özel muayenehane si var ikisinin de canım Çiğdem Şanlıalp 300 lira arzu doruk 250 lira
Dorukunannesifatma Kediannesi123 arkadaşım cıgdemden memnun kalmamıstı, kımısıdr memnun kısıden kişiye degısıyır demek ki
Kediannesi123 ikiiPrensensAnnesi maalesef ama normal doğumda Arzu Doruk çok iyi instagramdan takip edip bakabilirsiniz