Gazelllll Merhaba arkadaşlar , hergün kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum . Haftada bir değişiklik olsun die omlet , yada reçellli yumurta gibi değişiklik yapıp tavada yiyorum acaba haşlama şart mı . Tavada yaptığımız yumurtanın faydası varmıdır.
Cevirmenannee Gazelllll ay hergün haşlanmış yumurtaya midem dayanmadı benim arada omlet falan da yapıp yiyorum
34_21_23 Gazelllll yumurtanın her türlü faydası olduğunu düşünüyorum bende hergün haşlama yersem tiksinirim diye korkuyorum değişik yapıp yiyorum bazen
Msydn6 Gazelllll omlet biraz yağlı felan oluyorya haşlanmışı en faydalı olan diye biliyorum ben 🤷🏻♀️🌸
Ayseege6156 Gazelllll yumurtayo ister haşlama ister az tereyağı ile omlet yap ye canım ikiside faydalı hiç bir farkı yok illa haşlama yemek zorunda değilsin yani
Ayseege6156 Gazelllll ben bunu doktorumla konuştum sonuçta kırma yumurtayı da yağa bulayıp yemiyoruz biraz yağ koy kır ye ben haşlama yiyemiyorum bana bu daha iyi geliyor bi zararı değil aksine faydasını gördüm bebeğimde gayet sağlıklı ve kilolu 35. Haftaya geldik bi sorun olmadı yani