snnur97 Duygu4444 karnınıza bastrdılarmı cok agrdımı bıde kndnze kolay geldınızmı yaranız faln cok agrdımı dha sonrsnda☺️
Mucizeeemmmmmm Duygu4444 yarım uyuşmak nasıl bir duygu, korkunuz oldu mu panik bide içeride üşüdünüz mü? Odaya gidince hemen ağrınız oldu mu? Gerçekten dedikleri gibi spinal sezeryan toplarlanmaso daha çabuk doğru mu? Onlar sizi kesip bebeği alırken birileri sizi konuşturdu mu ?? Çok sorum oldu ama çok merak ediyorum
aylinsss Duygu4444 Allah bağışlasın sıcak su torbası alın diyolar gerekli mi sizce onun için birde ısıtıcı götürmek lazım malum birde bebek odaya sizden önce mi gidiyor ben eşimin tepkisini merak ediyorum benimle gitse keşke diyorum 🥰
Duygu4444 snnur97 ben hiç bastırdıklarını hissetmedim ağrılar içinde hastanede belli saatlerde ağrı kesici iğne yaptılar eve geldikten sonrada her ağrıdığında parol içtim çok çabuk toparladım isteğe bağlı sezaryen oldum yine olsa yine sezaryeni seçerim 🌺
Duygu4444 Mucizeeemmmmmm çekinmeden sorabilirsiniz💗 🍃Ben isteğe bağlı sezaryen oldum, doktorum geç geldiği için sancıları son ana kadar çektim 5 cm açıklıkla sezaryena girdim iyikide girmişim pişman değilim toparlanmam çok kolay oldu, bünyeyle alakalı belki ama hamilelik öncesi kiloma geri döndüm 🍃normalde konuşturuyorlar mı bilmiyorum ama benim doktor arkadaşımdı normal sohbet ettik 🍃 üşüdüğümüde hiç hissetmedim
Duygu4444 aylinsss sıcak su torbası değilde su ısıtıcı alırsanız iyi olur çünkü gaz çıkarmadan hastaneden göndermiyorlar onun için kimyon çayı demleyebilrisiniz baş ağırınız olursa nescafe içersiniz çok iyi geliyor. Bebek önden gidiyor bir yakınınıza videoya aldırabilirsiniz ben öyle yaptım 🥰
Duygu4444 Ebru555 kendim için eşofman takımı,(lohusa geceliğini sadece foto için giydim pandemi olduğu için gerek yok) terlik, depend, iç çamaşırı, tülbent aldım bebek için 3 takım, 5 zıbın, 2 battaniye, bez, çorap aldım yetti 💙
Hafsa3734 Duygu4444 az önce post açtım bende bugün spinal olacağımı öğrendim doktorumdan endiseliyim yanıma normal paket nescafe mi almam gerek birde sonda uyustuktan sonra mi takıldı çok korkuyorum ben
aylinsss Duygu4444 teşekkür ederim tavsiyeler için yanımda birtek eşim olacak o nedenle video alacak kimse yok belki hemşireler yardımcı olursa anca🥰
NurrGnss Kaçıncı haftanızda sezeryan oldunuz ve sütünüz hemen geldi miii😇 Bu arada sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu🧚
Duygu4444 NurrGnss 39+2de doğum yaptım. Sütüm hemen geldi hiç gelir mi düşüncesine girmedim psikoloji çok önemli siZde akışına bırakın 😇
Duygu4444 Hafsa3734 ben devlet hastanesinde yaptığım için öncesinde taktılar özelde yapacaksanız uyuşturup yapıyorlarmış. Nescafe yeterli oluyor 😇
Duygu4444 nebile-29 ben normal sancıları son ana kadar hissettiğim için çok yorgundum bitkindim gözümde hiç birşey yoktu 😂 bebeği temizledikten sonra getirip yüzüme dokundurdular öptürdüler 🥰
purpleviolet Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 Bizde günümüzü aldık hayırlısıyla. Benim merak ettiğim ameliyathane çok soğuk muydu. Refakatçi veya kendimiz için odaya battaniye bişey almama gerek varmı. Bide bebeğimizi giydirip temizlerken refakat eden kişi gözlemleyebiliyor mu bebeği yani ameliyathanede aklım kalır gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ bide dayanılmayacak kadar ağrınız oldu mu hiç 😔
Duygu4444 purpleviolet battaniye için doğum yapacağınız hastaneye göre değişir, biz işimiz gereği doğudayız devlette doğum yaptım burası için almak gerekirdi mesela. İlk temizleme işi ameliyathanede oluyor bebek temizlenirken sizin dikişleri yapıyorlar ama giydirme işlemini göremiyorsunuz başka yerde oluyor giydirilip sizden önce odaya gidiyor. Dayanılmayacak baş ağrım oldu kafam zonkladı resmen onun içinde kahve iyi geldi