Ebrukarayali Emircan yanii daha yeni birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Çok net bi yorum yapamam. Peki sen memnun musun kaç haftalıksın 😊
Emircan Ebrukarayali bende yeniyim 15 haftalıgım alışma süreci heralde bizimde simdilik her gittiğimde bir tık iyi oluyor gibi bilemedim yorum yapamıyorum acıkcası bu soruya 😂
Smyrabahar Ebrukarayali bende özel bi muayenehaneye gidiyorum doktorum yönlendirdi Çamdibi Yedigün tıp merkezine muayene ücreti 70 ikili test ücreti 70 toplamda 140 TL ödedim
Smyrabahar Ebrukarayali bence Yedigün tıp merkezine git ikili test yaptırmak istiyorum de ben muayeneden hemen sonra gittim diye ultrasona almadı ama muayene ücretine ultrasonda dahildir heralde 140 ödedim toplamda aşırı uçuk rakamlar vermek çok gereksiz geliyo bana
Ogretmenanne35 Sada hastanesinde muayene140 test için 265 tl ödedim radyoloji baktı . Bir de kan aldılar sonucunu haftaya öğreneceğim
Mervekaynak Ebrukarayali özel hastanede 500 TL ddiler devlette yaptırdım 5 dklik iş hiç uzun sürmüyor değmez para vermeye 1 tüp kan veriyorsun bide 3 4 dk ultrason ile bakiyorlar
Ayskem OzelS ben araştırdım oturduğum yerdeki özelleri biri 550 dedi diğeri 300 dedi 300 diyene yaptırdım
Ebrukarayali Emircan aynen benim de öyle 😊 peki hiç telefon nosunu istedin mi acil bi durum olursa diye ben biraz cekiniyorum da
PelinBaskan Hafise kan ve bebişin burun kemiği omurgası kalbi herşeyine detaylı bakıldı down sendorumu rinki var mı diye
Hafise PelinBaskan bende detaylı baktırdım canm doktor söyledi ama ne bilim bana cok gibi geldi hatay a gelin 😁😁😁 doktorum cok tatlış konuşkan samimi cok seviyorum