Ebrukarayali Güzel annler izmirde 2 li tarama testi fiyatları hakkında bilginiz var mı? Ben Ata sağlığa gidiyorum 200 lira dedi. Bornova veya yakınlarda yaptıran var mı?
Nehirimmm06 Ebrukarayali ben Bursa’da yaptırdım 140 TL kan tahliline verdim 210 TL ultrasona verdim 170 de kendi doktorum aldı 😔
asyahumam Nehirimmm06 nasıl yani ultrason ile doktor için ayrı ücret mi ödeyeceğiz? Kan için tamam ama zaten ultrasona doktor bakmıyor mu onu anlamadim
Nur_tanem Bizimki bedavaya gelmiş gibi birşey mi oluyor o zaman 😂🙈 75 lira ödedik kan alındı on gün sonra çıkacak özel doktorumyz da güzelce inceledi Denizli
Nur_tanem Ebrukarayali buradaki fiyatlari duyunca şaşırdım bende acaba eksik birşey mi oldu diye ama anlatılanlarla aynı şekil yapıldı 🤷 bilemedim ayrıntılı ultrason daha maliyetli diye biliyorum sadece ikili tarama bu fiyata ise ayrıntılı ne kadar merak ediyorum 🙄
Smyrabahar Ebrukarayali bence Yedigün tıp merkezine git ikili test yaptırmak istiyorum de ben muayeneden hemen sonra gittim diye ultrasona almadı ama muayene ücretine ultrasonda dahildir heralde 140 ödedim toplamda aşırı uçuk rakamlar vermek çok gereksiz geliyo bana