birmelekannesi_ momsboys özel hastaneler artik kabul etmiyor beni me buren tip fakultesine gidiyoruz doktor tutturdu kordosentez yapilsin diye kordondan kan alacaklardi yani kabul etmedik erken doğum olabilir durumu kotulesirse iyice 😔
birmelekannesi_ momsboys doktorlarda saskin yani tam bi teshis koyamiyorlar suyumda azalmaya basladi bu yuzden sanirim
zynpcknn birmelekannesi_ benimde bebeğimin böbreğinde su vardı gittim yine bugün doktora biraz büyüme varmış çok korkuyrm 26 haftalığım bende doktorum doğumdan sonra bebeklerin atacağını söyledi ama büyümesi sıkıntı dedi inşALLAH birşey olmaz
birmelekannesi_ zynpcknn sağlıkla kavuş yavruna canım insaAllah hicbirimizi evladimizla imtihan etmesin rabbim
birmelekannesi_ Aysenur11111 hayir maalesef bebegim dogdu 48 gundur kuvezde kaliyor 1 gunlukken ameliyat oldu kolostomi acildi kakasini karninda bi torbaya yapiyor 1 yil böyle olacak sonra 3-4 ameliyat daha gecirecek 😔
Meloleo Aysenur11111 çok geçmiş olsun nasıl anlaşıldı acaba bu durum doktorunuz mu farketti yoksa detaylı ultrasonda mı çıktı ortaya?
Edadmrgnd birmelekannesi_ geçmiş olsun bebeğinizin durumu nasıl oldu 28 haftalik 19mm bagirsak genişliği oldugunu söylediler cok korkuyorum
Asil_Egem birmelekannesi_ nasıl götürmez ama gitmelisiniz bebeğinizin sağlığı söz konusu nasıl babalık bu sen demeden kendinin götürmesi lazım
birmelekannesi_ Asil_Egem dogum yaptim 55 gunluk olduk bugun 55 gundur kuvezde kaliyor 1 gunlukken ameliyat oldu
birmelekannesi_ Edadmrgnd 5 yıldır buralara gelmiyorum ikinci gebeliğim geldim görünce yazayım dedim🤭 siz ne yaptınız beeıiniz sağlıklıdır umarım, bizim başımıza gelmeyen kalmadı ameliyat üstüne ameliyat geçirdik hala düzelmiş değil ama çok şükür bu günlere