Zehrayrr Kızlar merhaba yarın tam 6 haftalık olacak bebeğim hastaneye gideceğim kese sini görürsün diyorlar ama kalp atışını duyamazsın dediler siz kaçıncı haftada duydunuz🥰
Mdnyldz Zehrayrr 7+3te 😍 ahh o ana gittim bir an kalp atışını duyduğumda benim kalbim yerinden çıkacak gibiydi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları🤲🏻🤗
Zehrayrr Senaa-5454 canım ilk öğrendiğim de adet günüme 3 gün vardı kese görünmedi küçük olduğu için bizde gidelim dedik 2 haftayı geçti hala gitmedik en azından keseyi görürüz dedik
Zehrayrr Mdnyldz yaa bende dayanamam herhalde ağlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Senaa-5454 Zehrayrr kaç haftalık oldum canm şimdi bnde ilk 5+4 gittim keseyi gördük ama kalp atışının duyamadik 7 haftaya kadar
Cupkek Zehrayrr benim 5gün sonra 7haffs olucak kalp atışı için salı günü gidiceğim 😊 duyada bilirsin ama genelde 6dan sonra duyulur 😊
Zehrayrr Cupkek ay inşallah duyarım canım benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰
Hfeyza Burcu-2910 ilk haftalar da olabiliyor açık kırmızı renkte ve bir avucu doldurmayacak kadar ise korkma , yerleşme lekesi rahim genişlediğini de damar çatlaması nedeni ile de olabiliyor 🤗
Burcu-2910 Hfeyza olabılır vanım doktor normal dedi ama yine de aklım kalıyor ister istemez progestan kıllanıyorum ama hiçbişe yoktu kan sulandırıcı iğneyi vurmaya başladım ondan sonra oldu