Kuzular bende burdan mezun olan Ocak annelerinden oldum bugün hayırlısıyla benim hikayem tüm açıklığı ve bana göre pozitif oluşuyla güzel bi hikaye oldu 😊 39+2de salı günü kontrole geldiğimde tansiyonum 140/90 çıktı hep doktor haftamın ileri olmasından dolayı 1 hafta daha riske atmak istemedi bana yatış verdiler içimde hem korku hem sevinç vardı çünkü buraya hep sancım açılmam yumuşamam 0 diye yazıyordum çünkü öyleydi 😂 kontrolden çıkıp tahlil verdim ve salı günü 15:30da yatışım yapıldı 16:30da açılmam başlasın diye 2 saat arayla küçük küçük haplar vermeye başladılar gece 12.30 gibi nişanım geldi(nişan bariz kendini belli ediyormuş o mu şu mu demiyorsun bolca sümük gibi bi akıntı) çarşamba günü saat 12.30a kadar regl sancılarının aynısı vardı daha sonra çekilmez sancılarım başladı bağıramam diyordum ama bağırılıyormuş arkadaşlar hemde ağlamayla beraber 😂 öğlen ağrı kesici başladılar açıklığım 5 cm olmuştu açıklık kontrolünde suyum gelmeye başladı sancılarım her saat artıyordu nstlerim iyiydi çatın çok güzel diyorlardı kızlar bu ara ben Adana’da balcalı hastanesinde doğum yaptım Prof.dr selim büyükkurtta doğumhanedeydi ben sancıdan ağladıkça beni çok güzel sakinleştirdi ☺️ Bana dün gece tekrar ağrı kesici yapıldı ve suni sancı başlandı herşey işte burda başlıyormuş dedim açıklık muayenesinden sonra ve nstden sonra çıldırtacak şekilde sancılarım başladı gece 1.5ta açıklığım 9 cm idi ve bebek başını kanala yerleştirmişti nst de sürekli kalp atışı izlendi sancım oldukça ıkınmam istendi ama bu benim için aşırı yorucuydu sabah kahvaltı yapmıştım sadece gücüm 2 ıkınmadan sonra kesiliyordu bu arada bebeğime oksijen gitmemeye başladı hemen oksijen bağladılar bana ve dinlenmemi istediler en son gece 4te son açıklık muayenem yapıldı 9.5 cm olmuştu fakat bu seferde bebek gelmedi kalp atışları düşmeye başladı 🙄 gece 4.20 acil sezeryana alındım hemen epiduralimi yaptılar ve 39+4te 21.01.2021 saat 04.32de 3545 gr olarak oğlum doğdu zaten ondan sonra çektiğim tüm acıları ağlamalarımı bağırmalarımı unuttum 😍 şu an halen hastanedeyiz bebeğimi emzirdim en güzel duygulardan biriymiş 🥰 bekleyen tüm annelere babalara Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin ❤️