Sbrcgr Kızlar iki defadır bir iki damla kırmızı kanamam oluyor, doktora gidiyorum hastanede kaldım hatta kesede bebekte problem yok çok şükür. Progestan kullanıyorum 200 mg günde 2 kere. Bu durumu yaşayan var mı aklım almıyor insan korkuyorda
Eda4896 Sbrcgr benim öyle bir kanamam oldu ki 1.5 hafta önce anlatamam. Tabi hemen kendimizi acile attık. İğne oldum serum yedim 3 gün falan hastanede yattım şuan 13+4 haftalığız. Bol bol dinleniyorum ara sıra kahverengi lekelenmem geliyor ama doktorum olabilir demişti. Şükür bizimde kalp atışımız kesemiz düzgün ama ultrosonda görülen bir kanama alanı vardı. Tuvalet harici kalkmamaya çalışıyorum. İnşallah düzelir. Sağ salim kucağımıza alırız 🙏🏻
Aylusum Kaç haftalıksın canm dikkat et bol bol dinlen ve bol su iç tuvalet hariç kalkma bile moralini yüksek tut dua et canm inşallah tutunur
Eminetan Bendende kahverengi leke geliyordu 5+2 yim ben sonra doktora gittim düşük tehlikesi için progestan kullanıyorum vajinal yolldan inşAllah geçer bakalıö kalp atışını bende daha duymadım sıkıntı olmaz umarım
Sbrcgr Eminetan sizin daha çok yeni dinlenmekten başka elden gelen bişey yok malesef en çokta bu yoruyor