kahve-cekirdegim Rabia54_ evet öyleymiş bugün yaptırdım canım beklemek istemedim özelde başka biyerde yaptırdım mecbur
OzgeSahin2 kahve-cekirdegim Canim hangisi pozitif.olunca bilmiyorum ama avidite testi var kan ornegin dış labaratuar da inceleniyor oyle belli oluyo o an gecirip gecirmedigin onun sonucu da 1 haftada ancak geliyor.Doktorun degerlerine bakar onerir belki ona gore oyle anlasilir
kahve-cekirdegim OzgeSahin2 Pazartesi atarsın demişti ama pozitifi görünce attım sonuçları hemen sorun yok testlerinizde merak etmeyin dedi inşallah öyledir canım olsa söylerdi demekki önceden geçirdiğim için öyle çıktı
snm1- kahve-cekirdegim yaptırılıyor para koparmak için dememstr yapılıyor yoksa güzelim bidaha isterse öyle testler devlette yaptırırdım falan tahlili
nsnannesi Eda4896 merhaba cmw ıgM sonucunuz kaç çıkmıştı acaba benim 1.04 çıkmış ama doktorum bunu 8ay sonra farketti :(
Princessmom kahve-cekirdegim bende 6 haftadaym doktprum istedi bu testleri. Sağlık ocagı yapmyor. Genel kan testi ve değerleri yapyor sağlık ocagı. Hastne banada 400 dedi o yüzdeb devlette yaptrcagm
idiloska Üsküdar da Mihrimah tıp merkezi var ben rubella, toksoplazma ve bir testi daha orada yaptırmıştım. 300 lira vermiştim kasım ayıydı. Diğerlerini sağlık ocağında yaptırmıştım.