Asude967 Gamzgokce bn 28dehazırladım bebeğinkini kendiminde 32 de artık hazırla bence canım neolur neolmaz
Emire-09 Gamzgokce Ben 32. Haftamda hazırlamıştım canım hala bir kaç eksik var başla sen eksik olursa aklına geldikçe koyarsın😊
Msydn6 Gamzgokce hazırla artık cnm dursun kenarda aklına birşey geldikçe koyarsın eklersin içine ben gelip gittikçe öyle yaprım şükür eksiksiz olmuştu son haftalar aceleye geliyor unutuveriyosunn yoksa
aselelif06 Bence hazırla şimdiden agırlaşmadan .. ben 20 Haftada bitirmiştim iyi dr öyle olmuş kötü bi hamilelik geçirdim
Gamzgokce Sezeryan olucam günüm belli 26 şubat nasipse ama biraz daha beklesem mi diyordum hazırla diyorsunuz yani şimdiden ne olur ne olmaz 😊
Akgl06 Gamzgokce daha hazırlamadınız mı ben 30 hafta da ütü yıkama çanta hazırlama işini bitirdim bi ıslak mendilimiz kaldı onu da doğuma yakın alırım bende yapmalısınız çünkü insan gün geçtikçe ağırlaşıyor ben 33 haftalık olmak üzereyim dünden beridir nefes alıp vermede zorluk çekmeye başladım bence yapın aradan çıkarın
Edae Gamzgokce bence de hazırlayın çünkü 35.haftadayım artık herşey zor gelmeye ilk defa işleri yaparken hemen yorulmaya başladım.
Ozgglt_ Bence hazırlanabilecek en erken zamanda hazırlanmalı. Ben 31+3 oldum 2 gündür ütü yapıyorum ve felaket belimi ağrıtıyor ütü yapmak. Bitti sayılır ama katla as yerleştir derken çok yorucu oluyor. Onlar bitincede hemen çantayı hazırlayacağım