Mervekaynak SinemKcbs canım benimki 7. Hafta başladı taa 14.15. haftaya kadar sürdü. Ben hepsini aynı anda yaşadım geçiyor ama zorluyor ben 10 gün doktorumun tavsiyesiyle bulantı için ilaç almıştım ama doktor da yapacak bişey yok normal diyor bazı insanlarda da hiç görünmüyormus.. sabret bol bol dinlen
Aysglllll SinemKcbs 36+4 olduk hala bulantı yaşıyorum ılaç sayesinde iyiyim yoksa halim yamandı🤦🏼♀️🤦🏼♀️
minik_kalbim SinemKcbs valla ben 4 aya kadar sarhos gibiydim kusuyordm halim yoktu dışarı cıkamiyordm eşim gecen diyor deli oluyordum senle dısari cikmaya 😂
EsmamM18 SinemKcbs 15. Haftamdayım. Bu haftaya kadar çok kötüydüm. 16 ya doğru gidiyoruz yavaş yavaş azalıyor. En önemlisi ağızda ki acı tat gitti 15.hafta da.
begummm26 SinemKcbs 17+5 ilk başlardakine göre çok çok azaldı ama arada bi kendini gösterip geri gidiyor😂 bende tam anlamıyla geçmesini dört gözle bekliyorum 🤷🏻♀️
SinemKcbs Mervekaynak evet malesef ki öyle bende doktor tavsiyesiyle bir ilaç kullanıyorum ama tabiki tam olarak geçirmiyor asla. Bebislerimiz için katlanicaz yapicak bişey yok ☺️
Mervekaynak begummm26 ama inanın sonrasında geçiyor hicbisey yaşamamış oluyorsun güzel ama yorucu bı süreç birde çalışıyorsanız daha zor
SinemKcbs minik_kalbim şimdilik sadece pencereden izleyebiliyorum heryeri kapıdan adım atmak benim için kusmak 😀
Akgl06 SinemKcbs ilk gebeliğim de ilaç almadan 4. Aydan sonra bitmişti bulantım ama bu 2. Gebeliğimde 8 haftada başladı ve 32 haftalık olduk hala geceleri prilam dr hap almadan duramıyorum
SinemKcbs Akgl06 bende prilam içiyorum geceleri. 8. Haftaya girmek üzereyim sanki her gün artıyor gibi geliyor bulantılar
Akgl06 SinemKcbs daha yeni yeni zaten bulantıların başlıyor ondan kaynaklanıyordur bulantın fazla olduğu an yüzünü buz gibi su ile yıka ve hemen uzan işe yarıyor inşallah 15. Haftadan sonra kesilir bulantın
Seyda652 Bende 9 hafta 2 günlüğüm doktor tavsiyesiyle ilaç kullanıyorum çok şükür şu zamana kadar hiç kusmadım.Sadece sabahları cok hafif bulantım oluyo o zamanda hemen bişeyler atıştırınca geciyo