Kuzucumm Esra_80_ canim doktor zaten randevu al dedi 16. Haftada bende radyoloji bölümüne gittim ordan hesaplayıp 22. Haftaya randevu verdiler. Gittiğin doktor vermiyo randevuyu ve doktorun bakmiyor. Radyoloji bölümünde bakılıyor.
Kuzucumm Esra_80_ ben zaten hep randevuyla gidiyorum. Hep ayni doktora gittim farkli birine hic gitmedim
Esnglt Esra_80_ Ankara şehir hastanesinin ismi Ankara Atatürk şehir hastanesi olmuş galiba bilgisi olan var mı internette öyle çıkıyo
Tugcekkkkk Esra_80_ doktorum bana 20 hafta na girdikten sonra gidebilirsin demişti. Şu an 16.haftadayım.bir ay bekleyeceğim 😊
Nehmir Esra_80_ bende geçen hafya gittm 20. Haftanın ortasındaydm girdiğimde doktormda özellikle o güne ayarladı
archmom archerwoman İzmirde yaşıyorum .Prof Fuat Akercan . Alsancakta muayenehanesinde yapıyor . Normalde Ege Üni . Öğretim görevlisi .
archerwoman archmom cevabınız için tşk ederim ben ankarada yaşıyorum umarım ben de böylebi doktor bulurum ileriki zamanlarda 🥰
civciv1520 Ben 21. Haftada gidicem nasipse . İki haftamız var 🥰 İzmir. Doçent doktor cenk tosun perinatolog alsancakta kendi yeri var oraya gidicez .
Esnglt Esra_80_ ewet gittim canm ama 20 haftayı geçtiği için gün vermediler özel de gidebilirsin dediler ama doktor baya inceledi bı sıkıntı görmedim istiyorsan özel de yaptırabilirsin ddi
gozdecp 30Kubra fetal dna testtini hangi kurum ya da firmada yaptırdınız acaba? Fiyat çok değişkenlik gösteriyorda ondan soruyorum dün bir firmaya sorduğumda 4800 tl fiyat verdi.
30Kubra gozdecp prof dr Batuhan özmen özel klıniğinde 3250 yaptırdık şükürler olsun rabbime temiz çıktı sonucu