Karadumansu Merhabalar Çekmeköyde oturuyorum Üsküdar Ümraniye o civarlarda detaylı ultrasonu nerde kaça yaptırdınız ? Birde eşler girebiliyor mu ? Ve pronatoloji uzmanı olması aslında önemli öncelik onların fiyatları
Mehtpsahn_53300 Karadumansu ben Zeynep kamile gidiyorum perinatolog için. detylı için degil tbi frklı sebeplerden ötürü. ilk kez gittim ikinciye gidicem gayet iyiydiler açıklamaları ilgileri fln güzeldi
Cerla Karadumansu bende yarın erbil beye gidicem ama ultrason renklimi oluyor bilen giden varsa söylesin. Eş giriyor die biliorum
Karadumansu plakayerli evet bende orayı aradım öyle söylediler ama onlar rabbim korusun detaylı problemleri göremiyor olasılık olursa da yine petitologa yönlendiriyorlar bende o yüzden sordum
Dmtny Cerla 2 sayfa rapor, küçük küçük siyah beyaz ultrason görüntüleri ve 1 adet de renkli olarak bebişinizin 4d ultrason görüntüsünü veriyor. Eşiniz de sizinle girebiliyor. Muayene 30-40 dk kadar sürüyor
Cerla Dmtny evet olduk bugün çok güzel geçti çok şükür Bi sıkıntımız yok herşey yolunda darısı herkesin başına inşallah