Melikesvm 22+3gunluk hamıleyım 3gundur basım cok agrıyor sol tarafım sankı bırsey batıyor gbı gozlerıme vuruyor agrısı hamılelıkte olan bırseymı bende kı gbı
BurcuLice Melikesvm gözlerin kararıyor mu çok şiddetle devam ederse ağrı doktora git derim gebelik zehirlenmesi olmasın en belirgin özelliği gözde kararma şiddetli baş ağrısıdır geçmeyen
Dygclk51 Melikesvm benimde şuan aynı şekilde ama bende sünizit var o böyle ağrı yapıyor göze vuruyorsa sende de belki olabilir başlayında 1 2 gün geçmiyor minoset içiyorum ama fayda etmiyor kendi kendine geçmesini bekliyorum ya da alnıma gözümün üstüne viks sürüyorum
BurcuLice Melikesvm nedenini bilemem ama bunlar belirtileridir şiddetli uzun süreli geçmeyen baş ağrısı gözlerde bulanık görme ve kararma tansiyon düşmesi sık sık
Melikesvm Dygclk51 bende sünizit varmı bılmıorum hıc sogukta kaldım ondan mı acaba onuda bılmıorum hanı dayanılacak gbı baş agrısı degıl ınankı
BuketSoner Tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi olabilir aklınızda olsun tansiyon yüksekse veya düşükse doktorunuzla iletişime geçiniz yanı sıra idrar tahlili isteyebilir protein mikrop vs.bakmak için konu önemli gebelikte unutmayın