Aloneanqel Doğuma 16 gün kalmış anneler 🙏🏻 Neler yapıyorsunuz , korku heyecan var mı? Kaçıncı haftadasınız bebişler kaç kg ? Biz 36+5 iz bugün, 2942 kg olmuşuz 🙏🏻😊😊
Gkcenn Aloneanqel 37. Hafta da 3.460 gramdı. Şuan 37+6 olduk yarın randevum var. normal doğum çok istiyorum 🙏🏼 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bahar4141 Aloneanqel uygulamada sizin 16 gun kaldimi yaziyo acaba ben 37+6 yim doguma 15 gun kaldi yaziyo
Sonsuzguc Benim son 8 görünüyor canım 2. Bebegim olacak normal dogum görünüyor su an benim bebegim de 3521 gr 50 cm su anda 38+6 günlük bakalım korkuda yok degil 🤷♀️
Aloneanqel Sonsuzguc sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 Ben senin haftan kadar olunca Doğum başlicak Allahın izni ile suni sancıyla🙏🏻🤗
Sonsuzguc Aloneanqel kendi sancını neden beklemiyorsunki sunide acılma falan olmayabiliyormus öyle diyorlar ama hayırlısı tabiyki 😍
Aloneanqel Sonsuzguc bende gebelik şekeri var maalesef ve insülin kullanıyorum. Doktor zorunlu kıldı 39 son dedi. Mecburen yani , normal doğum istediğim için suni verilecek aksi takdirde zorunlu sezeryan
Aloneanqel Gkcenn bende normali çok istiyorum. Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla normal doğum yapmayı nasip eder bizlere 🙏🏻🙏🏻