Minanin_Annesi Kizlar 33+5 deyim haftaya kontrolüm var doktoruma normal doğum istediğimi belirtecem neler sormam gerekiyor mesela doktoruma normal doğumla ilgili
MasalAlparslanMom Minanin_Annesi doktorun kendisi bebeğin duruşuna kilosuna kafa ölçümlerine göre bi yol çizecektir. Çatı muaynesi nezaman olurum deseniz anlar heralde zaten 🤰🏻😬👼🏼
Nihanozturk Minanin_Annesi 36.haftada konustuk biz sordu bana nasıl dogum istedigimi normal istedigimi söyledim 37+4tüm dün catı muayenesi yaptı cok şükür engel bi durumumuz yokmus normal dogum hakkında bikac bilgi verdi.Benim suan tek düsündügüm hemoroidim cıktı bu hafta dogumda o canımı daha cok acıtırsa diye korkuyorum🤦🏻♀️
Minanin_Annesi Nihanozturk Yaa kötü olmuş hemoroid inşallah bi sıkıntı olmadan yaparsınız normal doğum 😊
Nihanozturk Minanin_Annesi hayır hic zor bisey yok 10snlik bi işlem kendinizi kasmassanız hicbisey anlamıyosunuz
Ecrinimleyla Nihanozturk doktor hemoroid ile ilgili bi sıkıntı olacağını söylememiş bence orayla ilgili bi sıkıntın olmaz ben normal Doğum yaptım az çok tahmin edebiliyorum inşallah sıkıntı çıkmaz
Nihanozturk Ecrinimleyla ya merhem verdi hic demedi sıkıntı olur fln diye bisey ama ben cok kafama takıyorum psikolojimi kendim bozdum resmen ☹
Edos Benim doktorum ne istedigimi hic sormadi direk normal dogumu bekliyoruz. Yarin 37 haftalik oluyorum. Ne zaman gelirse artik🤦♀️ bayramla karismaktan korkuyorum dogrusu.