tnerdemz98 Mateacher şampuan losyon ya da vücut yağı pişik kremi gibi türlerde Mustela markasını öneririm , bebek bezinde prima premium care aldım tavsiye ederim
N0712 Hem temiz içerik hem uygun fiyatlı hemde helal sertifikalı olsun derseniz yeşilmarka agarta bunlara bakabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde gimdes varsa orda daha çok çeşit var yoksa İnternetten alabilirsiniz. İyi günler
baby3_ Mateacher ben dermoeczanem yada trendyoldaan alıyorum indirimli dönemleri de oluyor . Yenidoğan yoğunbakımda da mustela falan kullanılıyo biraz da o yüzden tercih ettim
eomeoni A_S_K bebek bakım seti şeklinde satılanlardan almak mantıklı olur mu? Tırnak makası vs ya da krem vs için çantalı setler gördüm ama tek tek mi almak daha iyi olur bilemedim ne tavsiye edersiniz
Funda-05 Bez ve ıslak mendil sleepy. Baby me temizleme pamuğu ile bioderma nın abcderm bebeklere yönelik durulanmayan temizleme suyu. Şampuan, losyon, yüz kremi ve pişik kremi bübchen. Baby me leke çıkarıcı deterjan. Dalin sıvı deterjan.
Funda-05 Mateacher rica ederim 2. Çocuğum ve yenidoğan hemşiresiyim ona rağmen baya zmn araştırdım çocuk doktorlarımız cildiyeci ile danışarak aldım hep 😊
Umutcumunannesi Mateacher Canım bende yeni alışveriş yaptım mustelanin yenidogan şampuanı , sebamed vücut losyonu ve bebek yagı aldim mustelanın pisik kremini aldim ıslak mendil kullanmiycam ebebegin bebek temizleme pamuğunu aldim
melissara Mateacher canım Instagramda muhendisoğlu diye bi bayan var herşeyin içeriğini araştırıyor baya bilgilendirici oraya bakabilirsin tüm bilgiler var ayrıca dalin kullanma kesinlikle Konak yapıyor benimde önerim mustela biraz tuzlu fiyat ama aşırı memnun kalırsın
Mateacher melissara evet bunu bugün öğrenmiş oldum bircok anne tarafından , size de yorumunuz icin teşekkür ederim 🌸🌸
Magnolina Mateacher inst mühendisinoglu sayfasını takıp edin içeriği doğal temiz ürünleri liste yapıyor ordan inceleyebilirsin
Mateacher Magnolina evet öyleymiş çok iyiymiş yeni ogrenmis oldum ama gec kalmamis oldum sizin gibi bilgi verenler sayesinde teşekkür ederim 🌸🌸