Grlzynp Arkadaşlar merhaba fetal dna yatırdıgınız genetik firma isimlerini yazarmısnız? Fiyat bilgisi aldıysanız onuda yazarmısınız?teşekkürler
Melike95 Grlzynp genoks ankarada yapıldı arıyorsunuz eve gelip kan alıyorlar 10 iş gününde çıkıyor 3000 tl ye yaptırdım
SeymaK Grlzynp ben istanbuldaym genoks firmasını aradım 2600 fiyat aldım siz de bi arayın internet sitesinde numarası var
Nursel67 @Grlzynp İstanbul’da ikamet ediyorsanız Ümraniye eğitim araştırma hastanesi yapıyor ben orda yaptırdım
busraerdalll Grlzynp 0549 538 05 49 alev kumpasoglu ismi arayın görüşün ortak bir yer belirleyin hemşireleri var onlar kanı alıp kargo ile gönderiyorlar bana 3300 demişlerdi
Grlzynp Melike95 ıkı merkezden fıyat aldım ama genel tarama yapılırsa 3500-3200 tl arası dedı. Sadece down sendromuna bakılırsa 2000 tl dedıler . Genel fıyat normalmı bilmiyorum🤔
Melike95 Grlzynp benim doktorum bu merkezle anlaşmalınolduğu için indirim yapıyorlarmış onun için hatta 2900 aldılar bizden 70 tane hastalığa bakıyoruz dendi sadece down a bakmadılar yani bu fiyata