Neslihanelisa 33 haftalik hamileyim bebek daha dönmemiş doktor zor ama imkansız değil dedi döner mi acaba
NaimeYilmaz Neslihanelisa 41.haftada doğum anında dönen bebek bile biliyorum .. Belli olmuyor maalesef
Mhk Neslihanelisa 34. Haftadayım hala dönmedi bizim doktor da aynı şeyi söylüyor poposuyla doğum kanalına oturmuş dönmesi zor dedi bakalım bekliyoruz 🤔
YazCilegi Neslihanelisa Ravza123 Mhk imkansız diye bişey yok bizim kız 34 te makattı. 36da gittim doğum pozisyonundaydı. 37de yine makata dönmüş 😅 haftaya 38oluyoruz kontrole gidicez dönsün diye dua ediyoruz. Doktorum emekler pozisyonunda bekle sonra sola yat dedi. Ayrıca bebek büyük yeri kücük dönemez diye düşünmeyin benim kız suan 3600 görünüyor
Mhk YazCilegi ya bizim de inşallah döner ilk doğumum normal olmuştu sezaryan hakkında hiç bir bilgim yok ve millet normalden korkar ben sezaryandan 😀 ama bizim biraz sıkışmış gibi zor dedi ama nasipte ne varsa o bakalım 😀
Ravza123 YazCilegi ay inanmıyorum ya dakka gibi çıldırır insan ben suan çok takiyorum dua ediyorum dönsün diye oyun oynamaz benim kızım bize öyle 😄
NurKaradmn Benim en küçük kız kardeşim doğum esnasında dönmüş çatalda belli olmuyor hakkımızda hayırlısı ☺