Burda doğumu hala bekleyen sancısı bitürlü gelmeyen annelere moral olsun diye hikayemi paylaşıyorum biraz kısa olarak .detay sorularınız olursa yanıtlayabılırım.. 41+3 de bebeğim hala gelmiyordu. Doktorum ilk kez alttan muayne yapip doğum konusunda bilgilendiricekti . Muaynemde 2 cm açıklık 0 sancı olunca beklemeye gerek yok kakasını yapabilir yarın sabah sunniyle başlatalım dedi .( kakasını yapmış aslında ) o gece zor geçti zabi sabah gittiğimde doktor beni kapıda bekliyordu montomu bile çıkarmadan doğumdaneye geçtim orda kıyafetlerimi çıkarıp önlüğümü giyindim . Lavma hemen yapıldı doktorumla konuşmuştuk epidural istediğimi . Hemen takalım sancın gelince ilacı veririz dedi . Epiduralim de takıldı sonrasında sunni sancı verildi . Yaklaşık yarım saat sonra sancı gelmeye başladı dayanılmaz değildi tekrar açılmama bakıldı 2.5 sonra tekrar bakıldı 4 cm epidural açıldı sancı yükseltildi . Yaklaşık 1 saat içinde çatala alındım 3 ıkınmayla doğdu prensim. Doğumum hızlıydı doktorum devamlı eliye bebeğe yol yaptı banada inanılmaz moral verdi benim ikinci doğumum normalde acayip narin bir insanım doktorum harika bi doktor doğumlarımda o olmasa kesinlikle yapamazdım . Sabah 9.5 ta hastaneye giriş yaptık yaklaşık 13:00 de bebeğim doğmuştu bile . Teşekkür ederim canım doktorum Türkan Mutafoğlu Erden. ❤️❤️❤️