Ecesuben Gizemlimmio hayır doktora hiç hediyem olmadı. Bu ikinci doğum olacak kendisinde acaba bi hediye götürsem mi diye düşünmüyor değilim 😃
Feyzaaa1 Gizemlimmio yeterince para yiyor doktorlar hediye falan hic gerek yok bence Ama isimli cikolata yaptırılabilir hacı şakirden
Ecesuben Cigdemss çok doğru demişsiniz. Ben ilk kızımda yaptırdığım çikolatalar ikramlıklar için çok pişmanım. Çok bi şey yaptırmamıştım gerçi ama yine de gereksizmiş onu anladım. Onlara vereceğim para ile bi çuval daha kedi köpek maması alıp sokak hayvanlarına dağıtmayı düşünüyorum
BAS123 Gizemlimmio canım ben doktora hasta bakıcılara vs için havlu aldım bambu onları güzelce paketledim en azından kullanışlı olur diye💁🏻♀️
Cansuu1706 Gizemlimmio tatli yerine sus yaptırabilirsin hem eve gelenlerede verebilirsin yiyecegi almayabilirler cunku pandemiden dolayi simdiden gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun 🥰
mommy_bee Ben hastane personeline almak yerine doktoruma teşekkür adına bir çiçek yada bir kutu kaliteli cikolata alırım. Hastane personeline bebek yogun bakimda filan olacak olsa alirim ama 1 gece kalındığı icin almaya gerek yok bence.
Beyzan Gizemlimmio dokrora belki bir şey hediye edilebilir 9 ay oluşan samimiyete binaen ama zaten pandemi dönemi kimse kimsenin elinden su içmeyor hele ikram hiç almazlar. Düşünceniz çok hoş çok ince ama pek karşılığı olmaz muhtemelen ben doktora bir şey alacak olsam kutuda madlen çikolata alırdım ekip olarak yerler