Dilaayes Kizzlarrrr yavrumu bekkliyorummm 39 hafta ama. Halaa gelmeeye. Niyeti yokkk prensesin yeri rahat kizzlar 40 bekklemez derlerdi amaa sannireim bennimki 40 da 41 de. Bekler sizleerde durumlar nasiil neleer yapıyorsunuz doğum kolaay olsun diye
E_A1121 Dilaayes 38+4 deyiz bizde 2 doğum olucak inşallah nst de biraz sancım cıktı muayene oldum sabahında biraz nişanımda geldi arada sancı geliyo ama devamı yok🙄kendimi biraz zorlayıp iş yaparsam agrım oluyor sonra geçiyor bebiş taş gibi kasılıyor arada canım cok yanıyor plates topunda debeleniyorum evin içinde 10ar dk yürüyorum ara ara küçük hanımın keyfini bekliyorum🤗🐣
Dilaayes E_A1121 sağlıkla. Kucağımıza almamizi nasip etsin rabbim inaallllaah bennimde oğlumda sancı çıkmıştı nst de sancı çıkmıştı akşama da nissannim gelmişti ertesii gün sabah da. Doğum yapmisstim oğlumda
Dilaayes Cigdem_ckmz ahhahhahh valla. Sizlebcok hakkınız. Hicc bir. Belirtiniz varmmi ne yapacağız da. Gelecek bu kuzuucuklar artık eşimin dogmuyormmu sancı varmı dwmeeainden kussacagimm😁😁😁😁
Cigdem_ckmz Dilaayes sorma ya esim de aynen ya valla artik cand crush indirdim onu oynuyorum zaman geçmiyor 🤗
Cigdem_ckmz Busevedat0120 canim sancim adet sancısı oluyir oda bir dakika sürmüyor bacaklarım baya agriyor açılma için daha muayene olmadım bilmiyorum yani senin nasil
Busevedat0120 Cigdem_ckmz canım benimde aynı açılmam yok bebek kanalda degil nişan da gelmedi bilmiyorum daha ne kadar bekler oglum 😂 benim sadece karnımın alt tarafında agrı kasıklarımda sızlanma var
Cigdem_ckmz Dilaayes ya dedi 40 dolunca gel hersey normal gozukuyir falan iste pazartesi tam 40 oluyor gidecem bakalim ne diyir ama ınslalah o arada gelir