Kubra33 Kızlar 37+2,yim bebek kanala inmiş. Doğumum yaklaştı. Nasıl ıkınacam bilmiyorum. Tarif eder misiniz? Böyle yüzüm kızarıp morarana kadar güçlü mü ıkınmalıyım? Birde çataldayken kolay ıkınabiliyor muyuz?
Aynurr16 Kubra33 ıkınma hissi geliyor sana sanki tuvaletin gelmişde ucunda duruyomuş gibi sadece başını göğsüne kaldırıp var gücünle nefesini yutup aşağı baskı yapıp ittirmen gerek
Seliminannesi23 Kubra33 ay cnm korkutmak gibi olmasin ama benim en zorlandigim kisim oraydi cataldayken kolay ikiniyorsun ikinmana yardimci olacak demirler var catalda sana soyluyirlar zTen ikinman gelince derin nefes alip tum gucunle buyuk tuvaletini yapiyormussun gibi zorlaniyorsun benim ikinmam guzeldi fakat nefesim yetmiyordu nefes egzersizleri de yap cnm. Az kalmis dogumuna hayirli kolay dogumlarin olur insAllah🤲🏻❤️
Kardelen_nm Kubra33 bende nnasıl ıkınacam die düşünüyordum ama istemsizce içinden geliyor zaten o ıkınma
burcumelis Zaten sancı gelince sana otomatik ıkınma hissi geliyor çeneni gögsüne dayayıp nefesini alıp ittirmen gerekiyor doğru nefes önemli yoksa bağırarak boşa enerji gidiyor
SutlacimiYedimmiBen Kubra33 nefesini karnına doğru içten vererek ikinacaksin o an refleksle öyle yapılıyor zaten