Teacherella1 Normalde rahimde sızlama zonklama oluyordu ama dünden beri baya arttı otururken bile ağrıyor, dün gece 4-5 kere uykumdan uyandırdı, simdide belime ağrılar giriyor yarına anca randevu bulabildim. Neden olabilir sizce ?
Ates21 Teacherella1 benimde 2 gundur böyle ağrılarım var hiç bı nedenini bilmiyorum inşallah önemli bişey yoktur
Bir_Prenses_Annesi Teacherella1 Bence randevuya qerek olmadan acile qidebilirsiniz çünkü anlattıklarınız biraz doqum sancısına benziyor tedbir almak iyidir die düşünüyorum 🌸
Girlsmomm Teacherella1 çok normal o haftada benim de çok şiddetli ağrım olmuştu kasık ağrısı ağrı dizime kadar vuruyordu ve bel ağrısı sol tarafım çok kötüydü ama 2 gün sonra geçti bebek büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor ondan oluyor bunlar olurken de ağrılar oluyor
Teacherella1 Ates21 2 haftadır oluyordur ara ara bebek büyüdüğü için baskı yapıyordır diye düşündüm ama dünden beri şiddetlendi 🤦🏻♀️
Teacherella1 Bir_Prenses_Annesi eşim nöbetde maalesef devlet hastanesi ilgilenmeden yolluyor, özel hastanede yok maalesef, yarına en yakın ilçeden randevu alabildim, 14 haftada doğum sancıları tutarmı ?
Damlae16 Teacherella1 belki rahmin kasilmistir canım benim de kasık ağrılarım çok oldu sancı çekiyordum kitlenip kaldım bir kac kez doktorum progestan fitil ve iğne verdi bebeği rahatlatmak adına inşallah önemli bir şeyin yoktur seninde 🙏🤗
Bir_Prenses_Annesi Teacherella1 Doqum sancısı olmasada Allah esirqesin bebeqe bisey olabilir sizin acılmanız olabilir 38+4 haftalık oldum bende anlattıklarınızı doktorum yaşarsan acilden qiris yap dedi siz yarına kadar uzanın dinlenin hic birsey yapmayın içinizi ferah tutun ins bisey olmaz 🤲🏻
Teacherella1 Damlae16 2-3 gün evvel kasık ağrım vardı dün geceden beri sadece vajinada ağrı var, enfeksiyon olabilme ihtimali varmı yada bazılarının açılma olmuyormus bu haftalarda öyle bişey mi ki kaygılandım iyice 🤦🏻♀️
Teacherella1 Bir_Prenses_Annesi en korktuğum sey suan o burda gördüm bu haftalarda açılmaları olan varmıs rahim seklimde erken doğumu tetikleyebilir ama ileri haftalarda o ihtimaller olur diye düşünüyordum, yarını nasıl getirecem bilmiyorm artık 🤦🏻♀️
Damlae16 Teacherella1 canım inşallah açılma değildir ama mutlaka git doktora acile git bence randevuyu bekleme
Bir_Prenses_Annesi Teacherella1 Kotu düşünmeyin bebeqinizle konusun Allahın izniyle hic birsey olmaz bende tedaviyle hamile kaldım doktorum belli etmedi ama ilk 6 Ay bana hicbisey alma kendini yorma dedi 7.ayda artık tehliken bitti korkuyordum ama korktuğum qibi olmadı dedi 35.haftada hazır ol doqum başlayabilir dedi 39 olcaz neredeyse hala tık yok m.etmeyin bebeqinize hicbisey olmaz 🤲🏻
Teacherella1 Girlsmomm inşallah öyledir, daha önce bir kaybım var bu haftalara kadar gelmeden kürtaj olmustu, simdide kasıkdan ziyade vajina içinde sürekli ağrı olunca endişelendim biraz normal mı değilmi emin olamıyorum.
Kediannesi123 Teacherella1 evet benim de öyle söylediler sonra rahşm filmi çektirdim hafif darlık bar demişlerdi keşke tedavi olup sonra tekrar hamilelik düşünseydiniz. Ama söyledikleriniz o haftalar da olabilecek ağrılar inşallah hiç bir sorun olmadan sağlıkla alırsınız kucağınıza yine de acilden giriş yaptırıp baktırın bence ertelemeyin 🙏🏻
Girlsmomm Teacherella1 daha önce kayıbınız varsa bilemeyecem yanlış yönlendirmek istemem inş benim dediğim bebeğin büyüme ağrısıdır geçmiş olsun
Teacherella1 Kediannesi123 hamile kaldıkdan sonra söyledi doktor rahim şeklini öncesinde bilmiyordum.
Kediannesi123 Teacherella1 anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu şekilde olup tam zamanın da doğum yapan bir sürü insan var güzel düşünün güzel olsun 🌸