Krizantem_ Cgdeem7 Annem köfte yapmis yollamıştı buzluktan çıkardım fırında köfte patates yapacağım bugün işim kolay 😂 yanına baska bir sey yapmicam salata turşu yoğurt yeterli .
Kadze oykuduru21 ay cnm çekti hemen patates attım haslansin 😂😂 kek de vardı gün yaparız akşama iyi oldu😂
Msydn6 Mira61 genelde yoğurtlu makarna yakıştırıyorum ben onun yanına sade salçalı makarna da olabilir fikir olsun 💁🏻♀️🌸
Ebrumihrimah Canım kaynanamdan içli köfte istemiştim onu yapmış çağırdı akşama ordayım 💃💃 oturmuş kara kara düşünüyordum akşama ne yapsam diye 😂
oykuduru21 Cgdeem7 az koyduğumuz için sorun olmuyor o abartınca oturup Demet demet yiyince sakıncalı 🙂
busraerdalll Cgdeem7 ev yapımı pizza eşime sosis patates kızartması haşlanmış yumurta eşime kola bana meyve suyu bugün basite kactimm🙊
Cgdeem7 Peki meyve suyunun zararı var mı içeblemym neyli içmem lazım çnkü çok yeniyim ben 2 3 haftalık anca bebeğim
Msydn6 Cgdeem7 hazır olan herşey illaki zararlı cnm metve suyu felan ama çok ve sık içmedikten sonra arada bir çok az olabilir bende öyle yapıyorum aslında yasak ama bazen inanılmaz derece canım çekiyor 🥺 hele kola normalde içen bi insan değilim ama gebelikte böye asitli asitli soğuk soğuk canım istiyor bazen yarım bardak falan içiyorum onun dışında komposto yaparsam suyunu meyve suyu niyetine yazdan buzluğumda vişne vardı onuda vişne suyu meyve suyu yerine içiyorum çoğunlukla 🌸