Mesudekaracan08 tugbaoztrk ben pek anlamıyorum ama 14 haftalık ta cinsiyeti söylüyor doktor bişey demedi mi benim ki haftaya 14 olucak geldiğinde cinsiyetini görürüz dedi
Hayat_2019 tugbaoztrk benimki özel ama çocuğum çok hareketli ondan 18.haftada öğrendik 2 li testide zor ölçtü doktor maşallah yerinde durmuyodu ayda 1 gidiyorum doktora 12de tahminde bulunmamıştı o bebeğe bağlı canım
Ates21 tugbaoztrk devlet hastaneleri genellikle geç söylüyor benimkinide 3 hafta sonra gel dedi bakalım bekliyorum
tugbaoztrk Ates21 Aslında erkeğe benziyor ama dedi yanılma oranı yüksek şuan bişey diyemem dedi 2 hafta sonra derim dedi
Ates21 tugbaoztrk evet canim 16 haftada net belli oluyor ben özele ve devlete gidiyorum ikiside söylemedi 🤷 sağlıcakla alalım kucağımiza insllah 🙏
Seher24 tugbaoztrk öyle demişse erkektir bana kızım da 12 haftalıktı kemik yapısı kıza benziyor dedi gerçekten kızım oluyor 😀 o orda pipi görmese asla tahminde dahi bulunmazdı
Mesudekaracan08 zkye valla ben erkek diye hissediyorum karnın aşağıya doğru bakıyorsa erkek miş tatlı aşeriyorum bilmiyorum artık Allahm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏❤️
zkye Mesudekaracan08 yaaa bende oyle tatli olsun da yiyeyim demiyrm ama olursa da yiyiyrm genelde tuzlu seyler kac ayliktinz
Kubra0605 Hayat_2019 doktor öyle bişey demedi ama ben supelenmiyor degilim yani bı turlu anlayamadik çünkü bebek nerde diye
Kubra0605 Hayat_2019 devlet hastanesi pek bilgi vermiyoki ama ikiz olsaydı şimdiye kadar soylemezlermiydi acaba