Emnemrahf bende öyle düşünüyorum benimde birkaç arkadaşım daha 3 ay evvel doğum yaptılar orda sezeryan ilk doğumunu özelde yapan bir arkadaşımdı hatta biri , hayatımda böyle ilgi alaka görmedim dedi tek kişilik oda tertemiz ayrıca 3 tane hemşiresi varmış başında emzirme hemşiresi ayrı bebek hemşiresi ayrı kendi hemşiresi ayrı falan çok iyi ilgilendiler dedi bana sütü gelmemiş başta sağma makinesi getirmişler bilmem ne çok rahat geçti dedi ilgilerini çok beğenmiş valla bende ondan umutlandım o yüzden bende orda doğum yapmak istiyorum bakalım inşallah bizimde iyi geçer ilk doğumumu da kanuni eğitim araştırma da yapmıştım valla oradı içinde neler nelerrr yazıyolar çiziyolardı neler duymuştum yani o kadar gözüm korkmuştuki oraya gitmek istemedim hatta başlarda bende özele gittim ama son anda preklamsi geçirdiğim için özel resmen başından savar gibi davrandı ilgilenmedi eğitim araştırma diye kanuniye gittim sezeryanım orda oldu ve çok memnun kalmıştım rahat geçmişti korktuğum gibi olmamıltı hatta şaşırmıştım biraz da şans meselesi bence bu durum. 🤲🏼🌸 Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın