Azrabetulunannesi Kuzular merhaba 🌞 beni doktorum normalde ayda bir çağırıyordu yarın gidicem 30. Haftada bundan sonrada mı ayda bir çağırır acaba
Cinarinannesii_ Azrabetulunannesi 2 haftada 1 e düşürebilir canım biz 30. Haftadan sonra o şekilde devam etmiştim 🙂
Boncukbeyinannesi Azrabetulunannesi ben 32. Haftadayim dün gittim bir de 35. Haftada gideceğim o da çalışamaz raporu almak için yoksa herhalde 36. Haftada giderdim 🤷♀️
svmm Azrabetulunannesi 30 dan sonra 3 haftada bir demişti 33 ten sonra her hafta gittim nst sonra kontrol
Azrabetulunannesi Cinarinannesii_ bakalım canım merkezde değiliz biz de doktorum merkezde aramız 1 saat sürüyor merak ettim o yüzden
Emire-09 Valla ben 32. Haftamda gittim 37 de çağırdı bir daha😂😂Hem çatına bakarız dedi bende tamam dedim sık gitmek şart değil demek ki diye düşündüm 😊
Edakuz58 Peki kizlar bisey sorcam dielimki haftada bir gitmemz gerekio randevu tarihi uzun sure 15 20 gun arasi nasl olcak
Busramusti Azrabetulunannesi bende 31de gitmiştim 35 de çağırdı sonra 2 haftada bir dedi sanırım gebeliğin nasıl geçtiğine ve doktora göre değişiyo