Merhaba anneler ve Anne Adaylari….. 9.haftadan beri burdayim yüzlerce dogum hikayesi okudum bir gun bende yazacak miyim derken Rabbim nasip etti.Korunmadigimiz halde 5 Yil bebegimiz olmadi artik annelik bana nasip olmayacak diye dusunup kabullendigim anda hamile oldugumu ögrendim ki o gelecegi zamani kendi secti öyle Zor caresiz ve bunalimli bir zamanda ögrendim ki hayata tutunmam icin sebeb oldu resmen Canim oglum Prenses gibi gebelik yasatti bana ne bi aserme bulanti halsizlik hicbir sorun yasamadim cok sukur karnim büyümese hamile oldugumu anlamayacaktim sanki.Erkek bebek gûnünü doldurur diye laf var bende tutmadi normalde dogumu 1 subat gorunuyordu 19.01.2021 Sali gunu wc gittim bacagimdan su akiyor ama istemsizce anladim birseyler oldugunu ama ne Sanci ne agri birsey yok biraz beklim dedim suyum gelmeye ve miktari artmaya basladi acile gittim hemen kadin doguma aldilar doktorun muayenesini beklerken sandalyede hala suyum gelmeye devam etti 1 cm aciklik vardi Sanci Yok yatis verdiler saat 19.15 de odaya alindim 20.45 hafif sancim basladi yarim saatte bir sonra sklasmaya basladi ebeler geliyor aciklik 4 cm ,6cm derken saat 10.15 de aciklik 10 cm oldu eve hadi dogumhaneye dedi cok Hizli acilman oldu millet bu aciklik icin 25 saat Sanci ceken oldu burda masallah dedi 🧿Biraz Korku biraz heyecan ile dogumhane yurudum yakindi zaten oda tam dogum sandalyesine cikacagim Siddetli agri geldi cikamadim bebek geliyor sandalyeye cikamayacagim dedim ebeye cömel yere dedi ebe nefes al ver diyor ikinma sakin dedi yaptim dedigini Sanci az hafifler gibi olunca bir guc ile sandalyeye ciktim ½/3 ikinma Yok gelmiyor doktor geldi dedim kizim ikin yoksa uzun surecek daha cok agri cekersin bebegini koynuna alacaksin hadi dedim icimden Rabbim bir güc verdi sanki tûm nefesimle ikindim o anda dr ebeye yardimci olun hastaya dedi ebe koluyla karnimin ustunden bastirdi bende tûm gûcûmle ikindim ayni anda doktorda makas atti icimden balik kayar gibi löppp diye cikti oglum bir rahatlama ki cok guzel ama en guzeli onun sesini duymakti sanki dünyanin en güzel sesiydi o an cevremde bir kargasa var dr pleaentayi cikarmaya calisiyor ebeler hemsireler stajerler ama Hersey flu sanki Ben ve bebegim vardik dogumhane de göz göze geldik bana sadece bana bakiyordu temizlediler dikisim oldu 3.140 gr 51 cm dogdu minigim odaya goturduler beni ciplak tentene temas ilk dokunus ilk hissedis canli canli tarifi asla kelimeler yetmez ki öyle kelimelerde Yok zaten bence🌞Evet normal dogum yaptim agrisi acisi zor muydu illaki ama biz kadiniz ve bedenimiz bu aciya dayanacak durumda kendinize güvenin inanin simdi 2 günluk oldu oglum Normal de bebekler kirmizi burus burus olur bebegim bembeyaz hic ödemi sisligi yoktu pamuk gibi birsey di pamuk oglum diyorum ona 💙💙Herseye Değer Anne olmak cok guzel 💕Tavsiye isterseniz normal dogum yapacaklara özellikle depend cantaya koyulacak ilk sey olmali hayat kurtardi Hastanenin verdigi hasta bezi agzi yuzu yamuk birsey hic rahat degil depend cok konforlu/cok kalin pijama almaya gerek Yok bence hastaneler sicak Ben cok usumedim sahsen alttan muayene icin elbise gecelik giydim kolaylik oldu alt degistirme ortusu muhakkak alin lazim oluyor ust bas bolca alin alt ust yetmeyebiliyor 3 takim aldim kirletti evden destekledik .Zaman ayirip okudugunuz icin tesekkur ederim burdan happy kids gecis yapiyorum artik hepinize sevgilerimi gönderiyorum Biz anneyiz güclüyüz dünyanin en güzel kokusu yavrularimizda herseye degerler unutmayin.Püsküt kokulu pamugumla yeni hayatima ilk adimlarimi atiyorum artik ❤️❤️Sevgiyle kalin🎈🥰🥰🥰