Sevgi24 Merhaba hanımlar doğumu kolaylaştırmak için neler yapıyorsunuz, ben internetten demin gördüm ahududu çayı çok iyimiş, hiç içtinizmi bir faydasını gören oldumu, ben kullanmayı düşünüyorum şimdi eşime aldıracam, ama biraz kokuyorum aslında🤔
Busbushatun Sevgi24 ben ıctım 37 ıtıbarı ıle bı cay daha denıyordu galıba onuda ıcmıs olabılırm adını hatırlamadıgım her seyı yaptım yanı suyum geldı sancım basladı ama bebek kanala gırmedı 16 saat sancı cektım sezeryan oldum, bence dogum kendı kendıne bı olay onu bunu yapcam dıye ugrasmayın nekdr dusundukce planldıkca bse cıkıyor akışına bırakın
Duygukocc Sevgi24 bolca squat yap rahat açılırsın ben hamileliğim boyunca hiç yürümedim yedim yattım yedim yattım 31 de baş aşşağı döndüğü için bebeğim squat yapmaya başladım öyle 5-10 kez bişey oda az yaptım yani 34 de 3 cm açılmam oldu kanamam oldu sancım oldudoğumhanede yattım 2 gün doğumu durdurdular sonra çıktım 35 de su nişan geldi 4cmle yatış yapıldı akşamındada doğum yaptım 3 saatlık binsancı çektim oda doğum sancısıydı kolayca açılmam oldu hemde ilk doğumum olmasına rağmen doktorlar şaştı kaldı nedendir bilmem annemde zor doğurmuş beni genetikte değil
Sevgi24 Duygukocc ara sıra yapmaya çalışıyorum benim son haftalarda bir yorgunluk var üstümde hiç birşey yapmak istemiyorum
Busbushatun Sevgi24 erkenı yokkı canım 36 dan snra dogum beklenıyor aktar bana baslıcaksın demıstı, artık ne zaman dogurursan