Melodyy -Y61- ben akşam 6 dan sonra bisey yememeye çalışıyorum ama geç yaptığım için yata girdigim an acıkıyorum kivi muz portakal veya 1 bardak süt genelde süt içtikten 10 dakika sonra gene acıkıyorum meyve yiyorum hep 😂
karabc Ya süt muz ama gece böyle tost perileri geziyor etrafımda sanki ahahahha oturup tost yapıyorum
aselelif06 Herkes ne kadar sağlıklı besleniyor 😂 ben yarım ekmek salatalık domates elime ne gelirse yiyoruö 🥳
Aze7307 Bende hep ekmek arası yapıyorum yoksa meyve , süt tokluk hissi vermiyor 🙈🙈 ne olcak bilmiyorum bu sonumuz 31 haftalık olduk hayırlısıyla kavuşuruz inşallah, sonra emzirme dönemi yine bolbol yeriz artık sütten kesince diyet bizi bekler 😌😌
Bsrul21 -Y61- ceviz hurma incir yiyorum. En fazla akşamdan kalma bir kase çorbayı içtim şimdiye kadar. Ama ceviz hurma çok iyi bastırıyor.
Biyolog-anne -Y61- süt içiyorum ben ama çok nadiren kesmezse küçük bir parça ekmek ve 2-3 tane zeytin yiyorum
Kadze -Y61- bende aynıyım ama.bu aralar erken uyuduğum için gece yemesini kestim doktor hamurisi ekmek tatlı uzak dur dedi daha şeker yüklemesine de çok var bende çareyi erkek yatıp erken kalkmakta buldum yoksa hergece 11-12de yarım ekmek yemeden uyuyamiyordum
Gamzeakd -Y61- canım kilo alırsın gece ekmek çok tavsiye edilmiyor . Ben süt içiyorum bir tanede muz yiyiyorum bazen anca öyle bastırıyorum ama yinede kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen 🙈🥰