AysunMayetin kızlar nasip olursa oğlum olucak doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Haticeyildiz AysunMayetin bende bu konuyu cok merak ediyorum esim hic razi degil cok kucuk diyo ama saglikli olanda buymus nasil olucak bakalim
1PrensAnnesi AysunMayetin doğar doğmaz bence yaptırmayın 40günü bekleyin bende 40gün sonra yaptrıcam o kadar küçükken toparlanmadan yaptırmaya kıyamıyorum açıkcası zaten ortamı değişiyo düzeni değişiyo alışma evresi var bide bu olmamalı bana göre💙
OlgaArslan AysunMayetin oğlum yok ama eğer olmuş olsa 40 gününden sonra yaptırırdım özellikle yaza doğru çünkü bez kullanacağı için biraz canı yanabilir diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim 😊
AysunMayetin Haticeyildiz benim eşim de istiyor ama küçük ya acaba zor mu olur herkes iyi diyor ama kararsız kaldım
essrakenan 1PrensAnnesi aynen katiliyorum bende 5 aylik fakan olunca yaptircam havakar biraz daha isinsin diye bekleyecegiz.ama bide kisin yapilmiyomus diye duydum ne kadar dogru blmyrm.
1PrensAnnesi essrakenan bakın bunu bende duymamıştım acaba neden kışın olmasın ki? Zaten 40 günü şubat sonu olacak inş oğlumun böyle birşey varsada mart sonu nisan filan yaptırırım💙
essrakenan 1PrensAnnesi AysunMayetin bende tam blmyrm oyle duydum ama dogumdan sonra sorup fikir alicaz tabiki hastaneden🙂
OlgaArslan Haticeyildiz doğrudur canım bilimsel olarak konuşmadım hani sadece kendi fikrimi söyledim 😊
1PrensAnnesi AysunMayetin 40ında ve daha sonrada anlamaz zaten o evrelere kadar yapılır diye düşünüyorum tabi benim fikrim
OlgaArslan AysunMayetin ama arada hava alması daha iyi olur diye yazın bezsiz de gezer ama kışın öyle imkan olmaya bilir. Yani bilimsel bişey olarak söylemiyorum ama benim fikrim acılı bi durum sonuçta 😊
Fdnozc AysunMayetin benim oğlum olursa eğer ki 40 günü beklemem Sünnetini yaptırırım hem daha çabuk iyileşiyor bizim çocuk doktoru torununu 2 günlükken sunnet yaptırmış hep söyler Yaptırın diye
essrakenan OlgaArslan aynen bazilarida oyle dedi hava sicak olursa altini acarsin kisin acamazsin falan dediler.dediginiz cok mantikli👍
gnc AysunMayetin ben en iyi zamanın 40ı çıktıktan sonra diye okumuştum bende senin gibi düşünüyordum ama 40 ımın çıkmasını bekleyeceğim