mavisevdasi Hanımlar özele gittiğimde gayet bebeği gördüm kalp atışını duyduk 6 haftalıkken ama devlete 7+4 haftalıkken gittiğimde doktor hem üstten hem alttan bakmasına rağmen göremedi dış gebelik olabilir dedi başına gelen var mı çok korkuyorum bir daha devlete gitmeyi düşünmüyorum 🥺
060631 mavisevdasi 🤔🙄😳 Yani kalp atışını duymamış olsanız birinden biri yanıldı diyeceğim ama duymuşsunuz, devletteki doktor nasıl baktı da duymadım dedi, ilginç, inşallah bu denli dikkatsiz doktorlar yoktur😬 Siz ilk doktorunuza tekrar gidin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kediannesi123 mavisevdasi 3. Bir doktora git bence özelden seç en azından rahat rahat sorarsın merak ettiklerini de
Assssyaa mavisevdasi morelinizi bozmayın kalp sesini duymuşsunuz çok şükür. Bi 3. Farklı doktora gidin içimiz rahatlasın. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz mi bilgisiz mi bilemiyorum. Bende 23 haftalık hamileyim bu zamana kadar doktorum myom varmış görmedi ayrıntılı ultrason için başkasına gittim o doktor söyledi.
mavisevdasi 060631 bana da dikkatsiz gibi geldi bi perde var dedi bi dış gebelik olabilir mi ya dedi bi çift rahim var mı falan dedi acayip moralimi bozdu
060631 mavisevdasi O ne yaa, stajyer bile bu kadar kararsız olmaz , siz beklemeyin, farklı bir doktora gidin, selametle inşallah ♥️🤲🏻🧿
mavisevdasi Kediannesi123 gittiğim doktor klinik yani özel yeri var baya tatlı dilli herşey yolunda sıkıntı yok falan diyo devlet böyle yapınca şaşırdım açıkçası onu da denicem sağolun🤲🏼
Ayseaytknnnn mavisevdasi Korkmayın. İyi bir doktora görünün. Bazen doktorlar böyle savsaklayıp şak diye şeyler söylüyorlar. Dış gebelikte kalp atışı duyulmaz, çünkü kalp atışı oluşmaz. Duymuşsunuz siz kalp atışını kafanıza takmayın sinir oluyorum böyle densiz densiz konuşan doktorlara. Anneliğe hazırlanıyoruz biz en hassas dönemimizde böyle her düşündüğünü söyleyebiliyorlar emin olmadan.
mavisevdasi Ayseaytknnnn evet yaa aynı şekilde oldum bende seninle duyduğumda zaten hassas dönemdeyiz yangına körükle gidiyolar🤦🏻♀️
tanya25 mavisevdasi bu ne saçma bişey anlamadım hadi bebeği kalp atışını görmedi diyelim keseyide mi göremedi de dış gebelikten şüphelendi?